radue Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Poti sa stergi. Eu am fost cel offtopic. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Frecventele sub 30 de hz iti infunda numai urechile si nu auzi nimik! eu personal nu l-e vad rostul :partyman: pentru mine kickbass rullz :supz: Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 N-as zice ca iti infunda urechile prea tare, evident daca sunt 30Hz curati, nu jegosi cu distorsiuni dintr-un difuzor care nu mai poate. :toimonster: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Evident nu ma refeream la 50% distorsiuni :rolleyes:oricum nu prea ai ce face cu 30hz...nici muzica electro nu prea coboara asa de jos... :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 din moment ce zici ca iti infunda urechile 30Hz sigur la aia te refereai.Ce "echipamente" ai folosit?Stai ca am citit mai atent. De auzit nu prea auzi...dar cand e vb de infundat urechi mai tare ti le infunda un jeg in genul genius 5.1 :toimonster: La baraiala care o face acopera restul muzicii. Bas anemic, galagie cat cuprinde...vrum vrum. :toimonster: La cazul asta ma refeream eu. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Nu vorbeam de difuri PRO! eu acasa am doua suburi facute cu difuri auto Boschmann de 12",si cand ascult melodii care coboara asa jos simt ca mii se face greatza dupa un timp,evident la volum mare... :smt001 oricum nu-mi place nimik sub 60hz :smt003 cum am scris si mai sus eu sunt cu kickbass-ul :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Pai pune-ti filtru activ la 60 Hz si gata cu greata...Dar te-ai gandit ca poate sa ti se datoreze si distorsiunilor greata aia ? ( e o intrebare cat se poate de serioasa ) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Sincer,NU m-am gandit,dar oricum peste cateva luni trec pe difuri pro,chiar daca au incintele mari :weedman: Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Ma bucur ca te-ai prins in cele din urma. :goodman: Si acum reveniti la subiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum