Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 ...hmm...puteti sa-mi dati niste pareri, care ar fi mai bun dintre subwooferele astea? http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... EME/154SX/ http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... BL/GT4-12/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Xpress_15/ pentru o camera de 6*6m? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 nu isi are rost comparatia dintre un dif de 15" si unul de 12" asa la o prima vedere ..... fara sa ma apuc sa comsul fisele tehnice si fara sa fac vre-o simulare - eu as merge pe Xtreme Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Dar dintre Xtreme si Magnat?...amandoua sunt de 15". Mi se pare ca Xtreme-ul este mai slab... Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Daca vrei sa cumperi dintre astea magnat e mai bun. Dar eu iti recomand sa cumperi un HP15W si sa l pui intr-un bp ordin 4 in casa iti va ajunge cred eu. Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 hp15W nu merge pt subwoofer Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 De ce sa nu mearga? Cu toate ca HP15SW e si mai bun. Daca vei Conacteaza ma pe mes si iti trimit schemele Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Nu merge subwoofer ca nu coboara destul de bine in frecventza :goodman: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Daca voi asta credeti sa fie asa. E logic ca difurile cu membrana de cauciuc coboara mai bine decat cele cu carton. Eu i-am zis de HP15W ca ai SPL mai mare :smt003 Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 da un search pe forum la hp15W .. si vezi ca s-a mai discutate despre problema asta ... ziceai ca ai citit foarte mult pe forum ...vezi acolo au discutat cei cu adevarat experimentati ... nexus, adi, snake, sharky, etcnumai bine Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Daca voi asta credeti sa fie asa. E logic ca difurile cu membrana de cauciuc coboara mai bine decat cele cu carton.Nu te baza prea mult pe asta :smt018 astea cu membrana de cauciuc coboara mult dar au spl mic,si in cele mai multe cazuri ele coboara in frecventza dar nu se mai aude nimik(mai jos de 30hz) pe cand un subwoofer cu membrana de carton(cum ai zis tu) :smt003 (membrana e facuta din ceva panza,dar nu la toate)coboara pana in 40 hz dar se si aud(indoor)suburile de masina sunt facute sa functioneze bine in incinte mici,pe cand astealalte functoineaza bine in incinte mari...atata tot :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Dar eu iti recomand sa cumperi un HP15W si sa l pui intr-un bp ordin 4 in casa iti va ajunge cred eu.eu nu recomand asta am avut o astfel de creatie pe mana si ..... l-am vandut mai ieftin decat valora doar difuzorul + porturile de bass-reflex (sa nu mai zic si de incinta) MiNnoW99 - nu stiu sincer ce sa zic ... e posibil ca magnatul sa fie mai bun .... consulta si tu fisele tehnice, vezi cam ce incinte le trebuie (volumul), vezi care are parametrii bine determinati ... si tot asa eu nu prea am timp sa fac asta pt tine ca sa iti pot da un sfat bun si argumentat Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Dj_cc:Membrana de cauciuc nu inseamna neaparat bas mai jos, dar de multe ori poate insemna bas mai prost sau difuzor ineficient. Parametrii TS sunt cei care dicteaza asta.Oricum hp15w nu l-as considera un subwoofer prea reusit. Inrt-adevar va bubui mai tare ca restul modelelor, dar la frecventa joase nu stiu zau daca le va depasi.Eventual daca te tine buzunarul pt hp18w incearca cu ala. E mult peste hp15 si peste modelele date de tine. Partea proasta e ca te alegi cu o lada noua in casa. :weedman: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Sandru_alex_999 intr-un sens iti dau dreptate dar totusi eu zic ca cele cu membrane de cauciuc coboara mai bine in frecventa si dupa cum stiu eu se pun in volume mici deoarece daca s-ar punea in volume mai mari membrana ar avea un curs prea mare chiar si daca apesi membrana se misca cu usurinta in opozitie cu cele profi care sunt destul de rigide daca te uiti la mai multe date si incepi sa faci o comparatie vei vedea ca in majoriate difurile profi nu coboara sub 30 hz dar daca te uiti la difurile de masini vei vedea ca pe unele scrie chiar si 20 hz. Exista si excepii la difuri cu membrana caucucata care sunt utilizte la sonorizari cum sunt unele difuri de la ciare. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Domane dar ce inseamna goana dupa posturi... :axe: Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Domane dar ce inseamna goana dupa posturi... :axe:A raspuns la obiect..nu vad de ce te ei de el. :axe: Daca el are vreme sa posteze la toate subiectele bravo lui! :supz: CC: poate sa scrie si 1Hz, asta nu inseamna ca merge chiar asa.Cred ca faci confuzie membrana-suspensie. Membrana e conul ala care se misca, suspensia e partea exterioara doar. Cred ca la aia te refereai cand vorbeai de cursa difuzorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum