ipotexas Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Samsung a iesit pe piata cu masini cu ecobubble De ceva ani diverse marci precum Ariston,Beko,Samsung vrajesc clientii cu ionii de argint. Intrebarea pentru colegii depanatori este: ati gasit vreodata generatoare pentru aceste minunatii sau este totul doar publicitate? Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Stttt. Ciocu mic.Nu face valuri. Lasa-i sa cumpere. Din februarie, tot aceleasi firme, declara ca scot niste masini de spalat cu ioni de aur. In perspectiva se gandesc si la platina Rugamintea mea este sa nu mai spui nimanui acest lucru. Prin efectul Placebo rufele vor fi mult mai curate. Editat Ianuarie 25, 2015 de PINTI Link spre comentariu
Patefon Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Pai orice masina de spalat rufe (inclusiv ligheanul de plastic cu balbutare "ad-labbam") poate folosi ioni de argint in procesul de spalare. E de ajuns a pune o moneda, sarma, lingurita de argint in interiorul cuvei de spalare si gata... ai ioni de argint in apa. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Si daca pun in masina de spalat verigheta de pe deget inseamna ca acele rufe au ioni de aur? Am cateva sarme argintate pe care vreau sa la folosesc la niste bobine. Nu vreau sa la bag in lighea pentru ca imi ia toti ionii de argint si nu mai reusesc constructia amplificatorului. Apropo. De ce, din toate metalele cunoscute de om, Ionii sunt cei care migreaza catre alte elemente? De ce nu migreaza si Marinii,Gheorghii, Vasilii, Petrii, etc.? Editat Ianuarie 25, 2015 de PINTI Link spre comentariu
valyvis10 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Samsung a iesit pe piata cu masini cu ecobubble De ceva ani diverse marci precum Ariston,Beko,Samsung vrajesc clientii cu ionii de argint. Intrebarea pentru colegii depanatori este: ati gasit vreodata generatoare pentru aceste minunatii sau este totul doar publicitate? A mea este daewoo, cu incarcare frontala, si are "ecobubble". Stii ce este montat in interior? Un "vibrator" de acvariu ce scoate printr-un furtun bule de aer in apa din cuva. Cica ajuta la spalare . Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Tehnologie noua,la masinile de spalat rufe, exista cu adevarat la LG Direct Drive. Asta da inovatie majora. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum