Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung

Vizitator anaaremobil

Postări Recomandate

Vizitator anaaremobil

Am un TV LED Samsung, model LE40D550, iar pe display apar niste linii orizontale in partea de sus. Prin intermediul acestor linii, se suprapun niste imagini dublate, triplate din alte zone ale ecranului. Mai merita reparat un astfel de TV, sau este defect display-ul si trebuie sa-mi iau altul?

Multumesc mult!

post-241352-0-36712100-1422104143_thumb.jpg

post-241352-0-12494400-1422104154_thumb.jpg

post-241352-0-17830000-1422104165_thumb.jpg

post-241352-0-70819800-1422104172_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• dann_262003

1

• Radiotelegrafist

1

• ovidiuiosif

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

salut.problema asemanatoare am si eu cu acelasi model de tv.telefonand la un service ,mi-au spus ca e procesorul si ca nu se merita sa-l repar dar ca mi-l pot cumpara ei pt piese de schimb.aveti idee unde pot gasi placa cu procesorul,noua sau sh?atasez cateva poze cu tv-ul

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

salut.problema asemanatoare am si eu cu acelasi model de tv.telefonand la un service ,mi-au spus ca e procesorul si ca nu se merita sa-l repar dar ca mi-l pot cumpara ei pt piese de schimb.aveti idee unde pot gasi placa cu procesorul,noua sau sh?atasez cateva poze cu tv-ul

Posted Image

Posted Image

Se blocheaza cumva pe vreun program? daca nu atunci display cu probleme si nicidecum nui vorba de procesor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări