nelutuPO Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o fotografie a modulului de la Whirlpool AWG 6181/B si mai precis in zona selectorului de programe. In partea de jos sub selector am gasit placa arsa carbonizata pe cca 2 cm lungime si 5 mm latime. Pe acolo treceau 4 circuite cablaj care nu le pot pune la ghici. Stima Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Pune niste foto cu zona afectata. Continua sa scrii corect romaneste, asta te face simpatic. Mie imi esti deja, dar fara detalii nu pot sa te ajut. Sunt aici cativa experti, asteapta un pic si or sa-ti raspunda. Tu pregateste fotografiile Stima este reciproca, asa cum e normal sa fie intre colegi. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Nu am mai pus poze, cum se face ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Păi după postare, dai click pe ,,Editează,, urmat de click pe ,, Folosește editor întreg,, apoi selectezi în stânga-jos ,,Alegeți fișier,, și selectezi fișierul pe care vrei să-l atașezi ( sau poza cu rezoluție maxim 600x800) . Dai click pe ,,Atașați fișier,, și apoi click pe ,,Trimite post modificat,, Editat Ianuarie 24, 2015 de validae Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Sau incarci pozele aici(upload-browse upload now si selectezi direct link for layouts,copiezi adresa si o lipesti in postul tau).O sa fie rezolutia mult mai buna decat ceea ce permite forumul. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Aceasta este poza Editat Ianuarie 24, 2015 de nelutuPO Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Mai încearcă, nu ai reușit s-o atașezi.Vezi că ai posibilitatea să previzualizezi înainte de a posta.Dai click pe ,, Preafișare post,, ca să vezi cum va arăta înainte de a da click pe ,,Trimite post modificat,, Editat Ianuarie 24, 2015 de validae Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Trimis Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Vezi ce scrie pe componenta de lângă cablajul exfoliat, eu cred că-i un triac și mai cred că-i străpuns. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Nu am nimic dus , numai cablajul este afectat. Stima Link spre comentariu
nelutuPO Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Nu face nimeni service la Whirlpool care sa ma ajute ? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 (editat) Dacă cureți bine cu alcool placa, se pot vedea destul de clar (e nevoie și de o lupă puternică) urmele vechilor trasee spulberate de acel scurtcircuit. Ai măsurat bine componentele din zonă ?(mai ales triacul și rezistența lui din poartă) fiindcă nu pot crede că e doar cablajul afectat după afumătura care se vede acolo. Editat Ianuarie 26, 2015 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum