validae Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Deci sunt înseriate cele două difuzoare așa cum am bănuit (este doar bifonic, nu stereo). Poți folosi atunci amplificatorul cu TDA2003 fără probleme.Având posibilitatea de montare pe radiator (izolat de acesta) va fi mai fiabil. Editat Ianuarie 23, 2015 de validae Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 pai si montajul cum al fac ecxact ca in foto,dar daca ma credeti nu am nici tda2003,am gasit tda 2006. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Nu ai prin magazie niciun casetofon auto gen Domotec sau alte pocnitori mono ieftine, că astea erau în general făcute cu TDA2003 ? Poți folosi și 2006 dar e ceva mai complicat montajul.http://www.hqew.net/files/Images/Article/Circuit_Diagram/TDA2006_12W_Amplifier_audio.jpg Editat Ianuarie 23, 2015 de validae Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Depanatori ca Bubusmecheru reusesc sa duca bani acasa?! Iar noi, ceilalti, care depanam din pasiune si placere, ne miram ca vine sfarsitul lumii?! Bubu, uite, fiului meu i-am alocat buget 70.000 Eu ca sa studieze inca 4 ani in sweden si sa-si initieze ce crede el ca-i trebuie pt startapp. Tu vii si ceri ajutor la echivalente pentru TDA?! Ce vrei de la mine? Cate secunde vrei sa-ti acord atentie? Admit si apreciez efortul exceptional pe care il fac cei ca validae cand chiar incearca sa dea sfaturi. Inteleg de ce nu mai au par pe cap, l-au smuls in accese de furie cand citeau intrebari cretine. Insa, dragii mei, chiar merita sa hranim paraziti doar pentru ca suntem buni samariteni si ne dorim sa ajutam electronisti? Link spre comentariu
valangjed Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Domnule Adrian Andrei, bubu e "un fel de mascota" aici la depanari.La inceput ma "enerva"si pe mine cand citeam intrebarile lui, acum ma distreaza.Apropos, port plete Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 sa nu fim rai fiecare invata cum poate si eu am invatat si invat aici pe site ,de ex dm validaee e un domn cu caracter si cu rabdare ..bravo lui are rabdare cu toti ..jos palaria //dar totul are rabdare pana la o limita :)cat putem ajutam cand nu se poate asta e Link spre comentariu
petreelectronic Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 problema lui bubu este ca el nu invata niciodata nimic ii itra pe-o ureche........... Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) @valangjed si eu am 60 cm de plete, dar cu bubu risc sa devin chel repede @leo17 care ne atrage atentia sa nu fim rai si are multa dreptate: am incercat in precedenta sa postez altceva. Nu s-a transmis postul meu, din motive de 3G mizerabil (la mine). I-am plans de mila bietului coleg valiade care trebuie sa-si smulga parul din cap cand citeste intrebari cretine si sa mai si raspunda! Rescriu acum, in rezumat, partea suculenta: Aloc 2.000Eu userului bubu asa smecher cum e el. Credit pe 12 luni. Rambursabil in detalii decente de satabilit cu reprezentantul meu legal. Asa imbecil cum pare, daca duce bani acasa din depanare inseamna ca are ceva in cap! Are "Je ne sais quoi" cum zic francezii. Investesc 2.000 in asta, dar cer reguli precise. Detalii NUMAI pe pm. Intentionez sa ignor orice alt comentariu pe forum, daca atinge subiectul asta. Am recuperat din cache comentariul pierdut pe motiv de 3G care merge prost. Vi-l pun repede, fara sa editez, cu copy/paste. Astfel ma calific rapid la 50% sanse sa devin prim-ministru si n-am pretentie la alta lucrare de doctorat.Ce-am facut mi-a ajuns. SPUNEAM: Depanatori ca Bubusmecheru reusesc sa duca bani acasa?! Iar noi, ceilalti, care depanam de pasiune si placere, si stam acolo sa bibilim fiecare lipitura sau spira pe bobina de UM facuta fagure, ne miram ca vine sfarsitul lumii?! @ Bubu, uite, fiului meu i-am alocat buget 70.000 Eu ca sa studieze inca 4 ani in Sweden si sa-si initieze ce crede el ca-i trebuie pt startapp. Tu vii si ceri ajutor la echivalente pentru TDA?! Ce vrei de la mine? Cate secunde vrei sa-ti acord atentie? Iti aloc 2.000Eu. Nu esti copilul meu asa ca 2.000 ar trebui sa ajunga. Nu polua forumul, convinge-ma ca meriti o investitie in tine ca dezvoltator de 2k, raspunde-mi NUMAI prin pm. Am avut odata un angajat, era bou cu B mare. Si un depanator mediocru. Dar aducea acasa la firma bani, mult peste medie. Avea "Je ne sais quoi" Poate fi cazul lui Bubu... mai ales ca-i smecher. Apreciez efortul exceptional pe care il fac cei ca validae cand chiar incearca sa dea sfaturi. Inteleg de ce bietii de ei nu mai au par pe cap, l-au smuls in accese de furie cand citeau intrebari cretine. Insa, dragii mei, chiar merita sa hranim paraziti doar pentru ca suntem buni samariteni si ne dorim sa ajutam electronisti? Pot sa admit, acesta este rostul unui forum, vine omul cu o problema, intreaba, si i se raspunde. Asa functiona forumul inca din Athena antica. Insa mi se pare greu de admis sa aloci X sute de secunde din timpul tau pentru a analiza intrebari cretine. Cu atat mai putin cand sunt scrise in total dispret fata de gramatica limbii romane. Ce sa faci, sa ignori mutilarea limbii romane si sa cauti tu pe Google in locul lor?! Iar apoi ei sa se recomande depanatori?! Oferta mea de 2k pentru bubusmecheru ramane valabila sub rezerva unui test de gramatica si ortografie nivel clasa a 12-a. bubusmecherul, astept raspunsul tau. Convinge-ma ca ai 25% potential cat fiul meu (cam lenes si cam fraier) si in plus un pic de "je ne sais quoi" si discutam despre 2.000Eu finantare nerambursabila. Editat Ianuarie 23, 2015 de Adrian Andrei Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 sunt curios daca a rezolvat ceva 'baiatul nostru'' Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) 1-- Aloc 2.000Eu userului bubu asa smecher cum e el. Credit pe 12 luni. RAMBURSABIL in detalii decente de satabilit cu reprezentantul meu legal. 2-- bubusmecherul, astept raspunsul tau. Convinge-ma ca ai 25% potential cat fiul meu (cam lenes si cam fraier) si in plus un pic de "je ne sais quoi" si discutam despre 2.000Eu finantare NERAMBURSABILA . unele persoane nu au notiunea termenilor folositi si se contrazic in propriile afirmatii in chiar aceeasi postare . nu stiu daca este neatentie , oboseala , ignoranta sau doar grandomanie pura in laudele de sine din citatul-cel-mai -lung . nu ii iau apararea maestrului bubusmecherul , insa tind sa ma indrept in favoarea ultimei --- anume a patra --- variante . Editat Ianuarie 24, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 mufa are doi pinii,un fir duce la un defuzor altul la celalalt.+un alt fir din defuzor pleaca la celalalt. Cand aud de "defuzoare" imi vine sa ma las de electronica! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Cu firele e complicat nu cu defuzorul. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) mati nenorocit cu comentarile,dar oricum,va multumesc,si pentru ADRIAN ANDREI nu stiu ce vrea sa spuna cu finantarea.va multumesc tuturor. Editat Ianuarie 25, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum