gigi56 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Buna ziua , Acest TV E - BODA este un Model No ; - E - BODA 21 SUPER SLIM SILVER ,si ar fi sasiul ;JUG7.820.011N5 ,si are urmatoarele componente principale ; - Sursa cu circuit hibrid STR -G 5653 - Multifuctional TDA 9353PS/N3/3 - Memorea 24CO8WP - Sunetul TEA 9842AJ - Mod video cu tranzistori - Tranzitor final linii BU 2720DX - B - Vertical nu se cunoaste codul circiitului este inpuscat - Trafo linii BSC 620 (B) La acest TV este defect B - vertical si B - orizontal, si doresc de la dvs o schema pentru acest TV mentionat mai sus pentru ca nu am tranzistorul original BU 2720DX si cu ce alt tranzistor se poate inlocui originalul, si schema îmi este necesara pentru a verifica coponetele din jurul circuitilui de la B- vertical si B - orizontal , si conform schemei doresc sa gasesc cauza de defectare aceste componente mentionate. Va multumesc . Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Buna seara. Domnilor nu doriti sa ma ajutati cu o schema la acest TV mentionat mai sus ?., dar va rog frumos sa fiu ajutat cu o schema pentru a putea rezolva defectele pe care leam mentiont , si cu ce alt tranzistor se îlocueste pe cel original . Multumesc. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 merge md1803dfx Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Buna seara. Domnilor nu doriti sa ma ajutati cu o schema la acest TV mentionat mai sus ?. Multumesc.Daca nici un sasiu nu stiti sa-l identificati dupa atata timp nu stiu de ce va mai mirati ca nimeni nu va ajuta!?!?Sasiul este ETE-2 sau ETE-3 iar schema o gasiti cu un simplu "search" pe elektrotanya sau eserviceinfo. Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Buna diminearta. Domnule cata 82, ma scuzati chear daca nu am identificat corect sasiul ,dar am mentionat toate componetele principale la acest TV ,si nu am gasit nimic scris pe sasiu decît ce am scris eu mai sus.Doresc in continuare de la dvs acest ajutor pentru o schema pentru TV- ul de sus mentionat ,si cu ce alt tranzistor se poate înlocui pe cel original BU 2720DX , si enumerati mai multi tranzistori pentru ca sunt în criza de tranzistori. Va multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 BU2525DF BU2520DX BU2520DF Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Va multumesc mult pentru tranzistori echivalent, dar doresc foarte mult o schema pentru TV - ul de sus mentionat ca sa rezolv cu verificarilor componetelor din jurul circuitului de la B - vertical si la B - orizontal , si nu pot înlocui pesele defecte îmi poate aparea o surpriza neplacuta, si mai ales sa nu fie rezistente cu valori necorespunzatoare ,si trbue verificate conform schemei la acest TV .Astept o schema ! O zi buna toturor . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 TV " E-boda " model 21 Super Slim Silver sasiu ETE-2 - Depanar Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Va multumesc foarte mult pentru schema. O zi buna. Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Scuze domnilor,si revin cu o mica rugaminte la dvs ,dupa toate verificarile de la B - vertical si am ajuns sa inlocuesc circuitul din B - vertical si surpriza nu am pe stoc acest cod a circuitului STV 9302A conform schemei pentru ca pe circuit nu se cunoaste codul e inpuscat la mijloc, si va rog pe dvs sa spuneti cu ce alt cod de circuit se poate in locui pe cel original ?. Va multumesc. . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 http://www.elforum.info/topic/85502-stv9302a/ Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Va multumesc frumos domnule Dan - a2 pentru inlocuirea circuitului original de la B- vertical , dar ma mai gasit defect o dioda,si are notatea pe sasiu si schema VD 302 2CZRU2 e in scurt , si cu ce alta dioda se inlocueste pe cea originala ?. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 poti pune 1N4007 fara probleme Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Eu as pune HER207 din astea am Link spre comentariu
gigi56 Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Buna dimineata , Domnilor am intrebat aici pe forum cu dioda se inlocueste VD 302 / 2CZRU2 care este montata intre pinii 1 - 3 de la circuitul B - vertical de la TV -ul de sus mentionat ,dar dan cod a zis ca se inlocueste cu dioda cu codul HER 207, dar aceasta dioda are ca inlocuitor BA157-159,mai sus s-a spus ca dioda VD 302 / 2CZRU2 se inlocueste cu dioda de 1N 4007 fara probleme care este cu adevarat inlocuitorul diode 2CZRU2 ??. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum