Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump 17mb21-1

giany

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

12

• dan cod

5

• Florinel TV

5

• giany

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Am comandat de la Doru postal pt.vct-uri,dar v-as intreba unde gasesc acuma softul la vct-urile de pe cele două modele de placi,daca va rog frumos,17MB21-1 cu procesorul VCt 49x 3G PZ F1 000 si pentru 17MB24-1 cu procesorul tot acelasi nume?Va multumesc frumos!

Link spre comentariu

De 4 ani folosesc acest programator. Pina in prezent singurele memorii peste care am dat si nu le-am putut programa cu el au fost memoriile NAND flsh. De cel putin 2 ori pe an apare update pe siteul producatorului pentru noi tipuri de memorii aparute. Memoriile flash le detecteaza automat, face citire,scriere si verificare atit la scriere cit si daca memoria e defecta.

http://www.ebay.co.uk/itm/TL866CS-USB-Universal-Minipro-Programmer-EEPROM-FLASH-8051-AVR-MCU-GAL-PIC-SPI-/281466755429?hash=item4188b9d965:g:ZccAAOSwcu5UO4Vh

Link spre comentariu

De 4 ani folosesc acest programator. Pina in prezent singurele memorii peste care am dat si nu le-am putut programa cu el au fost memoriile NAND flsh. De cel putin 2 ori pe an apare update pe siteul producatorului pentru noi tipuri de memorii aparute. Memoriile flash le detecteaza automat, face citire,scriere si verificare atit la scriere cit si daca memoria e defecta.

http://www.ebay.co.uk/itm/TL866CS-USB-Universal-Minipro-Programmer-EEPROM-FLASH-8051-AVR-MCU-GAL-PIC-SPI-/281466755429?hash=item4188b9d965:g:ZccAAOSwcu5UO4Vh

asta stiu si eu ca este bun chiar foarte bun ca am si eu dar nu poti programa procesoarele VCT cu el procesoarele VCT se poate programa cu postal3 de la colegu taxdoru desigur ca de asta miam cumparat si eu unul si la care este super ok

si colegu stefanpecsi vrea softu pentru procesoarele VCT si nu a memorilor 

Link spre comentariu

Am rezolvat pina la urma cu plăcile astea 17mb21-1,ca am avut doua placi defecte,cu acelasi simptom,lipsa aprindere led stby,am cumparat de pe forum un programator postal 3,si am rescris Vct-urile.Nu a fost usor,ca era totul conectat,trebuie sa apesi butonul de stby,si dupa 3-4 secunde sa dai read,dar cu multe butonari,a luat-o.Daca era led aprins stby,o lua mai repede,secretul e,daca tot iti da eroare la citire,sa nimeresti cind sa dai read,dupa ce ai apăsat butonul de stby!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări