stefanpecsi Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ce e acela PM ?Adresa de messenger?Pot s-o dau aici pe site? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Mesaj privat Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Am comandat de la Doru postal pt.vct-uri,dar v-as intreba unde gasesc acuma softul la vct-urile de pe cele două modele de placi,daca va rog frumos,17MB21-1 cu procesorul VCt 49x 3G PZ F1 000 si pentru 17MB24-1 cu procesorul tot acelasi nume?Va multumesc frumos! Link spre comentariu
gaspadin Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 De 4 ani folosesc acest programator. Pina in prezent singurele memorii peste care am dat si nu le-am putut programa cu el au fost memoriile NAND flsh. De cel putin 2 ori pe an apare update pe siteul producatorului pentru noi tipuri de memorii aparute. Memoriile flash le detecteaza automat, face citire,scriere si verificare atit la scriere cit si daca memoria e defecta. http://www.ebay.co.uk/itm/TL866CS-USB-Universal-Minipro-Programmer-EEPROM-FLASH-8051-AVR-MCU-GAL-PIC-SPI-/281466755429?hash=item4188b9d965:g:ZccAAOSwcu5UO4Vh Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 De 4 ani folosesc acest programator. Pina in prezent singurele memorii peste care am dat si nu le-am putut programa cu el au fost memoriile NAND flsh. De cel putin 2 ori pe an apare update pe siteul producatorului pentru noi tipuri de memorii aparute. Memoriile flash le detecteaza automat, face citire,scriere si verificare atit la scriere cit si daca memoria e defecta. http://www.ebay.co.uk/itm/TL866CS-USB-Universal-Minipro-Programmer-EEPROM-FLASH-8051-AVR-MCU-GAL-PIC-SPI-/281466755429?hash=item4188b9d965:g:ZccAAOSwcu5UO4Vh asta stiu si eu ca este bun chiar foarte bun ca am si eu dar nu poti programa procesoarele VCT cu el procesoarele VCT se poate programa cu postal3 de la colegu taxdoru desigur ca de asta miam cumparat si eu unul si la care este super ok si colegu stefanpecsi vrea softu pentru procesoarele VCT si nu a memorilor Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Da,da,pentru processor vreau,ca m-am uitat pe forum,dar nu am gasit,o sa incerc sa postez la softuri,programe . Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Puteti sa-mi dati si mie va rog dumpul la modelul aceasta 17MB21-1,cu DTV,va multumesc mult! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Am rezolvat pina la urma cu plăcile astea 17mb21-1,ca am avut doua placi defecte,cu acelasi simptom,lipsa aprindere led stby,am cumparat de pe forum un programator postal 3,si am rescris Vct-urile.Nu a fost usor,ca era totul conectat,trebuie sa apesi butonul de stby,si dupa 3-4 secunde sa dai read,dar cu multe butonari,a luat-o.Daca era led aprins stby,o lua mai repede,secretul e,daca tot iti da eroare la citire,sa nimeresti cind sa dai read,dupa ce ai apăsat butonul de stby! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum