Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum il comand????

Vizitator maxx

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

Vizitator ahile

schema nu am dar ai putea folosi ?C care sa comande un driver pentru motorul pas cu pas . de asemenea m-am gandit ca ai putea sa folosesti 3 microfoane (cred ca ar functiona microfoane de genul lu alea ieftine pt. compuri la care se aude doar daca is indreptate catre sursa de sunet)si le pozitionezi in linie lcu o distanta mica intre ele( sa zicem 5-10cm )iar cand inregistreaza valoarea sunetului inregistrat de cele doua extreme ii egal sau cel din mijloc ii mai mare inseamna ca ii pe pozitie... montazjul cu microfoanele il poti monta pe ax sau sa il actionezi tot de axul motorului cu un angrenaj...chestia cu micorfoane nu is sigur ca functioneaza 100% eu am facut un montaj pt indreptarea unor panouri solare dupa lumina faza ii ca senzori de lumina primesc lumina prin niste fante iar la sunet nu cred ca ii mare diferenta pe care o inregistreaza microfoanele iar pozitionarea s-ar putea sa fie cam ciudata asta depinde si de genul motorului pe pare il ai adica in functie de cati pasi are la o rotire complecta a axului(cu cat nr de pasi mai mic cu atat se pozitioneaza mai stramb)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări