turcu_dan Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 E bine de știut, eram aproape hotărât să le cumpar, mai ales că arătau și foarte bine. Care credeți că ar fi prețul corect pentru ele? Undeva la 900ron? Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 (editat) Nu am am zis ca sunt rele, ci doar o părere personala. Sunt bine construite, destul de grele, filtre reglabile. Am testat destule jucării și m-am întors în anii 80.(incinte închise, 2 cai și amplificator anii 80) Editat Martie 30, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
turcu_dan Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 (editat) Cum sunt pe partea de bas? Reproduc bine joasele ? Editat Martie 30, 2018 de turcu_dan Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Nu mai ai nevoie de subwoofer, specific incintele tl. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Salutare colegii. Vreau sa imi iau o pereche noua de boxe de podea. Am gasit cateva modele care s-ar incadra in bugetul meu: 1. Q Acoustics 3050 2. Wharfedale Diamond 240 3 Wharfedale Diamond 11.3 4. Wharfedale Diamond 11.4 5. Monitor Audio Bronze 5 Eu inclin spre Diamond 11.4, am vazut ca au review-uri multe positive, dar e si ceva mai scumpa varianta din cele din lista. Are cineva alte recomandari? Doresc sa fie NOI. Amplificatorul momentan o sa fie unul Diy, Motorola Amp. Multumesc anticipat Link spre comentariu
arcgotic Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Eu as spune sa investesti niste bani si timp si sa mergi la Bucuresti la AVStore sau cum ii spune, unde au pe stoc boxe, sa le auzi. Nu cumpara dupa review-uri. Nu are sens. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) Da si nu. Acolo este posibil - chiar probabil - sa fie rezultate extrem de pacalitoare, datorita setup-ului si spatiului de prezentare. O alta solutie este sa fie comandate pe net si testate acasa, si apoi returnate in cateva zile daca nu sunt satisfacatoare. In cazul alegerii acestei optiuni trebuie verificata politica de retur a fiecarui ofertant inainte de a face vreo comanda. Editat Noiembrie 15, 2018 de Shambala Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Exact asta o sa fac. Nu am posibilitatea sa merg sa le vad/ascult acolo. De aceea am intrebat aici, poate le are cineva deja. Plus ca sunt diferente intre ele si la specificatii (unele pe 2 cai, altele pe 2.5 cai si ceva vizate de mine pe 3 cai) Vreau sa le cumpar in perioada asta cu reduceri si daca nu imi plac le pot returna. Link spre comentariu
arcgotic Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Cumpara acum, nu de BF, ca o sa fie haos cu livrarile. Daca nu a inceput deja.. Link spre comentariu
arcgotic Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Uite un sistem complet https://motociclism.ro/topic/752730-linie-audio-denon-wharfedale/?tab=comments#comment-4503894 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Salutare. Ce parere aveti despre aceste boxe? (https://www.olx.ro/oferta/boxe-quadral-sonologue-taifun-IDcDVYZ.html#7b3656ba91) Ar merita luata in considerare achizitia lor? Nu stiu de ce, dar din poze pare ca suspensia membranei difuzoarelor de joase a fost schimbata. Ce parere aveti? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Sigur a fost schimbata. Sint vindute de magazinul din Cluj, iti dai seama si doar dupa poze. Problema este ca acolo nu prea gasesti echipamente HighEnd iar cele care s-ar incadra sint exorbitant de scumpe pt niste seconduri daca sint in stare ok. Dupa cita activitate ai avut tu pe forum legat de boxe inca nu ai invatat ca boxele nu le cumperi dupa poze si review-uri. Boxele, mai ales cele second, se cumpara doar dupa auditie live. Oricum, mie personal mi se par prea scumpe. Tot cam atit m-au costat acum vreo 4-5 ani numai difuzoarele din boxele mele dar am luat difuzoare noi nu folosite si am luat exact ceea ce am vrut eu. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Tot așa cred și eu că au fost schimbate. Am fost in decembrie la magazin și am ascultat mai multe, nu m-a impresionat nimic, am plecat cu mana goala. Acum am în desfășurare un proiect seas idunn, daca nici la astea nu sesizes nimic în plus față de ce am momentan, inseamna că am probleme cu urechile :). Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Dar prin ceva show-room-uri HighEnd ai ascultat boxe? Eu am ascultat citeva boxe in mai multe rinduri prin Germania si drept sa-ti spun, desi sunau destul de bine, nu m-au dat pe spate mai ales avind in vedere preturile pe care le aveau. Am ascultat acum mai putin de un an niste boxe de peste 20K euro si tot mi se pare ca cele facute de mine suna mai bine...........efectul placebo, nu stiu, dar suna mai bine, mai plin cele pe care le am acasa. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Iulie 27, 2019 Partajează Postat Iulie 27, 2019 Din păcate nu am avut ocazia sa ascult in showroom-uri sau expoziții, locuiesc într-un orășel mic și nici pasionați de muzica hi-fi sau constructori diy nu sunt. Domnul care deține audioalchemy mi-a făcut o invitație anul trecut, avea 2 proiecte finalizate. De la el am comandat și difuzoarele pt Seas Idunn. Sunt curios, ce difuzoare ai folosit pentru proiectul personal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum