Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator spi 25q16 25q64

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

9

• vasile eugen

8

• pinky

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am verificat 25Q32 cu OpenProg. Citeste, scrie si verifica fara probleme.

Daca iti da eroare la verificare inseamna ca ti-e blocata memoria. Ti-am raspuns si pe celalalt topic dar poate ca nu ti-a convenit raspunsul.

Mai multe detalii despre deblocarea memoriilor 25Q32 gasiti aici: http://www.elforum.info/topic/69250-programator-openprog/page-7?do=findComment&comment=1013372

Nu ,nici vorba .Chiar din contra am  facut exact asa si am lasat bifat.Fara bifare imi da  ca nu este prezenta tensiune  de 3.3v.Am facut si print scren  dar  nu stiu  cum sa pun pozele.Im prima faza  a inceput stergerea,scrierea si verificarea.Scrierea este ok.Verificarea incepe cu eroare.

Link spre comentariu

incercati varianta asta de deblocare ,eu astept un programator pe luni marti cu umprumut,voi pune bani deoparte sa cumpar unul de la colegul nostru,dar momentan sant stramtorat e luna ianuarie urmeaza si februariei cam moarte deobicei

post-185789-0-61678600-1422190685_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am verificat 25Q32 cu OpenProg. Citeste, scrie si verifica fara probleme.

Daca iti da eroare la verificare inseamna ca ti-e blocata memoria. Ti-am raspuns si pe celalalt topic dar poate ca nu ti-a convenit raspunsul.

Mai multe detalii despre deblocarea memoriilor 25Q32 gasiti aici: http://www.elforum.info/topic/69250-programator-openprog/page-7?do=findComment&comment=1013372

cu toata rusinea ,eu nu am reusit sa aflu cum pot debloca 25q64 in acel topic,putin ajutor daca se poate,va multumesc, folosesc un programator wilhelm pe portul paralel(db25 ltp) si programul eprom prog (0.97g) memoria este montata pe placa,reusesc sa o citesc si la scriere da eroare 0x000000 chip= 0xff buffer =0x35 ,

Link spre comentariu

Eu am folosit OpenProg. Poate ca merge si cu alt programator.

Am avut pana acum 2 laptopuri care aveau 25Q32 blocat. Aveau BIOS-ul corupt si nu mai puteam sa le sterg. Dupa nenumarate incercari, am reusit sa deblochez memoriile blocate. Mi-am construit OpenProg cu adaptorul SPI 3,3V si am pus pinul 3 la masa. Apoi am dat scriere si astfel am deblocat memoria.

Memoria trebuie data jos de pe placa.

Link spre comentariu

Eu am scris cum am facut. Nu am programator ca al tau asa ca nu pot sa fac teste.

Construieste-ti un OpenProg. Stie foarte multe memorii, este inca in dezvoltare si e muuuuuuult mai rapid decat programatorul tau pe port paralel.

Link spre comentariu

Eu am scris cum am facut. Nu am programator ca al tau asa ca nu pot sa fac teste.

Construieste-ti un OpenProg. Stie foarte multe memorii, este inca in dezvoltare si e muuuuuuult mai rapid decat programatorul tau pe port paralel.

ok ms ,cred ca voi comanda unul de la colegul nostru,eu cu construitul nu le am ,si nici rabdare nu am,toate cele bune,dar daca ma preseaza clientul voi face unul,,cred,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Salut,

Un adaptor DIP8 are cineva de vanzare?

Eu mi-am luat din acesta:

http://www.ebay.com/itm/1PC-SOIC8-SOP8-to-DIP8-EZ-Programmer-Adapter-Socket-Module-With-Wide-208mil/261077269812?_trksid=p2060778.c100275.m3474&_trkparms=ao%3D1%26asc%3D20140723144412%26meid%3Dc0f49e2c9c9645a09c0c0cb54cf96b1c%26pid%3D100275%26

Nu mai trebuie sa-l lipesc pe adaptor. Inainte aveam adaptor din acela pe care trebuia sa lipesc memoria. Dupa vreo 20 lipiri-dezlipiri s-a distrus.

Link spre comentariu

nu vrea ,nici scoasa de pe placa,nici cu pin 3la masa.

Sper ca ai incercat sa scrii in memorie un dump bun, nu cel recuperat din memoria defecta. Eu am incercat sa scriu in memorie dump-ul recuperat si acesta mi-a blocat din nou memoria.

Link spre comentariu

Eu am comandat de la  cineva un 25q32 si pentru 10 ron mi la programat.Ramine sa  il montez miine sa vad rezultatul.Am vazut asa ceva 

EZP2010 high-speed USB SPI Programmer si urmeaza  sa mi comand luna  viitoare.
Link spre comentariu

Si eu folosesc EZP2010 high-speed USB SPI Programmer de care sunt foarte multumit ... mai ales ca face copie la memoriile din seria 24 si 25 off-line ... , adica fara sa fie conectat la Pc sau Laptop (numai sa fie alimentat) ... si se misca foarte repede ...

Daca cineva doreste, mai am disponibil unul nou .... cel care l-a comandat s-a razgandit ... mesaj pe Pm sau mail [email protected]

Editat de Gogured
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări