Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indesit WI 142EU care "pateaza"

Vizitator luciansarau

Postări Recomandate

Vizitator luciansarau

Salutare! masina d spalat este cea din titlul postului.care este probleme:isi face treaba indiferent d program,stoarce,evacueaza...nici o problema.dupa incheierea programului,p lucrurile inchise (cel putzin aici se observa) apar pete d detergent nedizolvat(albicioase).am incercat si marirea temperaturii d spalare(de la 40 la 60 chiar 70 grade)acelasi rezultat.care ar putea fi cauza!astept raspunsurile voastre si multzumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• q_acdc

1

• ghimpe--

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate e de la detergent?? :)Dupa ce alimenteaza cu apa poti sa te uiti in tavita pentru detergent daca l-a "luat" pe tot. E posibil sa ramana acolo si sa se scurga la stoarcere (din cauza vibratiilor) pe haine si sa ramana acolo...

Link spre comentariu

Salutare! masina d spalat este cea din titlul postului.care este probleme:isi face treaba indiferent d program,stoarce,evacueaza...nici o problema.dupa incheierea programului,p lucrurile inchise (cel putzin aici se observa) apar pete d detergent nedizolvat(albicioase).am incercat si marirea temperaturii d spalare(de la 40 la 60 chiar 70 grade)acelasi rezultat.care ar putea fi cauza!astept raspunsurile voastre si multzumesc anticipat!

Ce tip de calgon folosesti?(sau pui prea mult) posibil? :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări