virgil_19 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Va salut . Am primit acest TVC cu video incorporat , care functioneaza pana la 1 min dupa care reintra in St.By. Nu stiu sas. -posibil cod. C ???Am nevoie de schema . In alim. este cu : STK73410 . Cu myltumiri , Virgil. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 http://elektrotanya.com/orion_combi_5190_3690_ Jos sub imagine trebuie să apară după câteva secunde comanda Get manual. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Va salut . Nu se deschide nimic . Virgil. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 http://elektrotanya.com/orion_combi_5190_3690_3696_2694_2690.pdf/download.html Aceasta s-a deschis dar am asteptat destul de mult! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Cred că a fost o problemă cu serverele, chiar aveam pagina gata de descărcare atunci...http://elektrotanya.com/orion_combi_5190_3690_3696_2694_2690.pdf/download.html Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Va multumesc de ajutor .Sa caut ,, hiba " , Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Vezi că trebuie schimbați condensatorii electrolitici de pe lângă STR în primul rând, am un LG care se stingea singur tot așa, era de la un cond de 1uF din sursă Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Va salut . Am verificat C. din apropierea STK si schimbat C=10Mf la mas.= 7Mf , dar acelasi simptom . Daca primeste semnal pe mufa A.V. functioneaza mai mult timp , aleator =5 -10 min., apoi semnal video dispare si reapare dupa un timp, semnalul aidio ramane constant .Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Problema ca se oprește după mine e din cauza mecanicii de video. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Cred că dl. dan cod are dreptate, am la serviciu un astfel de tv care făcea la fel, apărea imaginea corect, apoi se stingea după câteva secunde.Sursa o verificasem și era în regulă. Din păcate nu am mai avut timp de el și chiar voiam să-i separ partea de video de cea TV complet (la dorința posesorului, un coleg) dar am văzut că e extrem de mult de muncă acolo și chiar nu aveam chef de astfel de cercetare. Între timp am suferit un accident la serviciu (glezna stângă fracturată) și nu mai ajung acolo mai devreme de două luni.... o să mai încerc totuși cu acel TV, fiindcă e bine făcut, nu ca astea de acum... Editat Ianuarie 24, 2015 de validae Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Va salut . Dupa schema , se pare ca nu se poate ,, separa " video de TVC . Va doresc multa sanatate si astept ceva indicatii . Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Sunt convins că se poate totuși, dar e o muncă infernală acolo, trebuie preluate și separate comenzile pe care le făcea VCR-ul asupra părții de tuner și st-by.Fără niște indicații clare de la cineva care a mai făcut asta nu m-aș încumeta la așa ceva. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Ianuarie 25, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Va salut . Asteptam ,, date " , pareri si indicatii ... pretioase . Cu stima , Virgil. . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Și eu aș vrea niște indicații de la cineva care ar mai fi făcut asta .....o să mai ,,sap,, după ele.TV-ul combo mă așteaptă la serviciu între timp.... Editat Ianuarie 25, 2015 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum