loleksibolek Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Am un Allview A5quad,problema e ca nu stiu ce am reusit sa-i fac de nu-mi mai arata programele deschise din fundal cand apas pe butonul din mijloc jos.In afara de restaurare la setarile din fabrica stie cineva vreo metoda sa rezolv?Multumesc. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Nimeni? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Salut, eu am Allview A5 quad si la mine imi merge perfect. ai facut update la soft? Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Nu.Telefonul merge,doar ca a disparut chestia aia,cand apas imi apare ecranul gol ca si cum nu ar fi nimic deschis. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 vezi ca poti sa faci update la software, si eu aveam cateva erori in soft dar dupa ce am facut update multe din ele s-au rezolvat. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Ok,multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum