relu01 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) pentru ca nu am o statie de lipit ma descurc cum pot cu pistolul, am hotarat sa fac una ,ideea ar fi urmatorea am o sursa de xbox de 12v_ 14,5A vreau sa cumpar un ciocan de 12v din acelea pentru auto ,ar mai trebui un variator de putere ,pentru care va cer ajutorul ,nu zic ca e o idee prea stralucita dar daca o dezvoltam inpreuna ar putea iesi ceva in speranta ca ma veti ajuta va multumesc anticipat, cu respect relu,,,,, Editat Ianuarie 21, 2015 de relu01 Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) cred ca ati postat unde trebuie... faptul ca vreti sa folositi o sursa in comutatie (in cc) pentru alimentarea letconului ...complica un pic lucrurile cand vine vorba de variator.. daca foloseati un traf de retea de la 220Vca la 12-14Vca(4-5A)...puteati sa faceti o schema simpla de statie de lipit termostatata! ...exista de cumparat variator de tensiune 12vcc(8A) si daca doriti puteti sa-l cumaparati/folositi ...dar pretul acestuia este mai scump decat o statie cu variator gata facuta... sau poate va inspirati din aceasta schema ... Editat Ianuarie 22, 2015 de elmar Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Sursa de xbox scoate 12v DC iar rezistenta letconului se alimenteaza in AC,eu am facut ceva de genul la 220v cu variator si sunt multumit,gasiti si aici pe forum,topic cu jucaria asta,deschis de colegul @marian. Link spre comentariu
relu01 Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) aveti dreptate mai simplu si mai ieftin nu se poate, desi vreau de mult sa fac sau sa cumpar o statie de lipit una termostatata cu afisaj mi se pare prea complicata pentru mine ,am citit aproape toate topicurile despre statii dar antimplator pe acesta nu lam gasit acum dupa ce lam citit e simplu nu stiu daca o sa iasa la fel de profi ca cea din topic dar o sami dau toata silinta revin cu poze imediat ce va fi posibil, cu respect relu. Editat Ianuarie 22, 2015 de relu01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum