legionaru Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 sasiu 11ak56 Aleatoriu, imaginea trece pe rosu puternic cu cursa inversa; la lovituri foarte usoare pe placa tk sau pe gatul tubului sau chiar cu volumul mai tare aceiasi manifestare... Tubul este cu gat subtire, am schimbat soclul... degeaba. Lipiturile pe placa tk sunt ok, placa nu este deloc innegrita in zona tranzistorilor video de tipul c2482 Posibil scurtcircuit in tub? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 99% .Fa circuit separat de filament si va merge. Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 nu am facut niciodata... cum se face? Link spre comentariu
ovidiu grigore Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 bobinati doua spire pe tr linii si alimentati fil tk din aceasta infasurare inainte separati leg fil de masa Link spre comentariu
Vizitator flaviumihaimesaros Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 intrerupi alimentarea filamentului pe soclu tk si izolezi de masa celalalt capat al filamentului.Pui doua spire cu un fir litat si izolat pe miezul de ferita de la trafo linii si alimentezi filamentul Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 ok, multumesc, maine pe el! Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Am rezolvat problema; nu a fost tubul de vina, ci doua rezistoare respectiv r907(2k2) si r918(10k) faceau contact intre terminale. Clientul mi-a spus ca facea asa de nou, l-a folosit destul de putin, de-asta placa tk arata bine, fara semne de incins. Rectific, sasiu 11ak57 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum