ciresel27 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 buna seara!am ocazia sa iau la un pret decent acest amplificator conservat excelent,inclusiv cu boxele sale originale.as dori sa stiu daca se merita cumparat la pretul de 350 de lei avand in vedere ca puterea este de numai 2 wati.alta problema ar fi ca boxele au impedanta de 15 ohmi,deci daca pun altele ar trebui sa gasesc cu aceeeasi impedanta? asta avr fi apmlificatorul http://tubeampli.blogspot.ro/ multumesc anticipat Link spre comentariu
laur+ Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Eu cred ca merita, dar dacă te hotărăști sa-l cumperi sa ai în vedere schimbarea electroliticilor. Și într-adevăr are nevoie de incinte pe 15 ohm. Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) E un amplificator comercial, bun pentru vremea lui, putin depasit azi si departe de high-end, dar la banii astia eu zic ca merita...se mai poate eventual imbunatati. As fi curios si eu de ceva poze, nu stiu cum arata boxele originale...nu stiam ca s-a vandut si cu boxe. Se pot pune in serie doua perechi de boxe asemanatoare pe 8 ohmi, numai sa ai grija sa fie bine facute legaturile si fazarea difuzoarelor. Nu uita ca un amplificator pe lampi se poate distruge daca nu are difuzoare pe iesire, chiar si scurt timp! Si eu recomand schimbarea tuturor electroliticilor si verificarea condensatoarelor de cuplaj, dar macar asigura-te ca ai sigurante bune, nu litze puse de vreun mester. O fi el conservat bine exterior - poate chiar putin folosit, dar sunt componente care imbatranesc... Editat Ianuarie 21, 2015 de carageae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum