Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inca un Leco Amp V2 Complet.

Vizitator

Postări Recomandate

Sint citeva smd la V2 si la smps (pe spate), nu le agreez, insa altfel la V3 nu reusea proiectarea atit de mica, la cite sint acolo, fiind conditionat de 2U spacing.

Oricum sint puse in zone unde nu au cum sa cedeze chiar si la total failure output stage.

Link spre comentariu

Pai .. daca nu jignesti , nu esti jignit  !

Uite o varianta simpla didactica ( are lipsa doar doua rezistente si doua diode ) , actualizata a acelei scheme didactice din 2008 ,  dar nu sunt sigur ca poti pricepe ceva tu impreuna cu  admiratorii tai " alfabeti " date fiind fracturile de logica in exprimarea ta de pana acum  : 

Posted Image

desigur , schema este protejata impotriva userilor taiwanezi prin lipsa valorilor rezistentelor sau condesatorilor , conform politicii initiate de LECO :) !

Editat de Victor
Link spre comentariu

Imi este greu sa inteleg cum se ajunge la caterinca, pe toate palierele forumului. Pana si pe realizari de exceptie, se ajunge la contre...

Leco, ai felicitarile mele si un MP de "sustinere"... 

Link spre comentariu

Da , asa l-am comandat.Nu stiu unde este facut, am platit, am primit.

Ai dat banu' dar se vede calitatea. Banuiesc ca nu poate sa fie ieftin un asemenea cablaj la aceea dimensiune.... O singura remarca as avea, care tine de tine si nu de cablaj. Ce-i condensatorul ala ceramic din stanga jos cu cracii aia lungi ca de femeie ? :-) sau e vreun senzor ? Editat de RaimondAudio
Link spre comentariu

E un senzor termic, ala vine pe dedesupt direct in radiator, acolo era pus doar asa sa inchida circuitul.

Un pcb a fost 100 lei, am facut 10 buc.

Cupru 70 microni.

Am citeva rezistente care trebuiesc tatonate, si asta pe acest modul aratat mai sus, restul vor fi plantate total din prima dupa stabilirea valorilor.

Tranzistorii au fost "alesi" din muuulte bucati.

Dupa lipirea tuturor componentelor, ambele fete ale pcb si piesele, vor fi suflate cu lac, impotriva umezelii amestecate cu praf...

Link spre comentariu

Cred ca acel senzor ajuta la schimbarea clasei de functionare (AB-->B) sau gresesc?

Offtopic:

Domnul Victor ,daca sunteti amabil ,as vrea cateva detalii despre schema ampului cu mosfeti, mai exact: valorile componentelor de la protectia la sc. ,valoarea rez. din sursele mosfetilor si tensiunea de alimentare a amplifului. Multumesc!

Editat de claudiu_XD
Link spre comentariu

Cred ca acel senzor termic va fi montat ca si la acest modul Leco V1 (intr-o gaura data in radiator si cu ceva vaselina siliconica in ea).

Posted Image

Intra exact in "carnea" radiatorului, exact ca la Leco V2.

Pe Leco V3 sint 3 buc, fiecare cu rolul lui UNIC si bine definit.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări