Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru MY68

Vizitator petru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• gauss

2

• doru3160

2

• PINTI

2

Top autori în acest subiect

1. Ce inseamna expresia: tensiuni in frecventa?

2. Pe colectorul finalului de linii de la un televizor ai o tensiune varf la varf de cateva mii de V. Nu stiu daca aparatul a fost proiectat sa suporte o asemenea tensiune pe domeniul de frecventmetru. Mai merge pe acest domeniu?

Link spre comentariu

Incearca sa masori pe colectorul tranzistorului driver. Acolo tensiunea este mult mai mica ( cca 20V) si vei obtine aceiasi frecventa adica 15625Hz.

Cu ocazia asta verifici si aparatul sa vezi daca mai functioneaza.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Si eu am unul cam batran,dar nu se comporta chiar ca o chinezarie,e destul de decent.Ma intreb mai sunt si aparate care n-au vazut china?(mai ales cele destinate amatorilor) :rade:

Link spre comentariu

Cred ca au aparut contrafaceri dupa produsele  chinezesti ... sant atat de proaste , ca si chinezului i - ar fi rusine ...

Si pe astea cred ca tot chinezii le fac,aia care debuteaza in afaceri  :rade:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Va salut ! Am un MY 68 clona de care eram multumit pana intr-o zi cand am incercat sa determin faza retelei masurand corect pe alternativ intre pamantare si faza dar nu stiu ce nu i-a convenit ca nu mai masoara pe volt , ohm si dioda arata doar 0.00 in schimb masoara capacitatile . Are cineva o schema pt. asa ceva , am gasit Q2 si Q3  S 9013 defecte . Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări