Vizitator petru Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Am un MY68 si nu masoara tensiuni in frecventa, de exemplu, tensiunea pe colectorul finalului de liniI in televizoare. Cum pot sa il fac sa masoare? Va multumesc. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 NU! NU CONECTA aparatul de masura in colectorul linii ca distrugi aparatul. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 1. Ce inseamna expresia: tensiuni in frecventa? 2. Pe colectorul finalului de linii de la un televizor ai o tensiune varf la varf de cateva mii de V. Nu stiu daca aparatul a fost proiectat sa suporte o asemenea tensiune pe domeniul de frecventmetru. Mai merge pe acest domeniu? Link spre comentariu
Vizitator petru Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Stiam ca nu e bine sa masori in colectorul linii, dar totusi am facut asta cu alte chinezarii, cum ar fi DT205, si masura, dar acesta, care e mai scump, nu masoara. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Incearca sa masori pe colectorul tranzistorului driver. Acolo tensiunea este mult mai mica ( cca 20V) si vei obtine aceiasi frecventa adica 15625Hz. Cu ocazia asta verifici si aparatul sa vezi daca mai functioneaza. Editat Ianuarie 21, 2015 de PINTI Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Nu are TRUE RMS si atunci nu ai ce sa ii faci.Probabil este ceva stift china. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Ce inseamna nu masoara ? ... Cum se manifesta ? ... incercati sa verificati functionarea cum vi s - a recomandat mai sus . Sa speram ca nu s - a alterat functia de masurare ... Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Am luat si eu o teapa de 160 lei pentru un MY68.La mine nu masoara tensiunea de pe katozii tubului. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Sunt știfturi china.Eu am dat in urma cu multi ani bani serioși pe un MY68 care mergea brici.Pe atunci nu făceau chinezii așa ceva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Si eu am unul cam batran,dar nu se comporta chiar ca o chinezarie,e destul de decent.Ma intreb mai sunt si aparate care n-au vazut china?(mai ales cele destinate amatorilor) Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Probabil nu. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Cred ca au aparut contrafaceri dupa produsele chinezesti ... sant atat de proaste , ca si chinezului i - ar fi rusine ... Editat Ianuarie 29, 2015 de gauss Link spre comentariu
almarghi Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 produsele chinezesti au si un avantaj: au piese originale Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Cred ca au aparut contrafaceri dupa produsele chinezesti ... sant atat de proaste , ca si chinezului i - ar fi rusine ... Si pe astea cred ca tot chinezii le fac,aia care debuteaza in afaceri Link spre comentariu
peternan Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Va salut ! Am un MY 68 clona de care eram multumit pana intr-o zi cand am incercat sa determin faza retelei masurand corect pe alternativ intre pamantare si faza dar nu stiu ce nu i-a convenit ca nu mai masoara pe volt , ohm si dioda arata doar 0.00 in schimb masoara capacitatile . Are cineva o schema pt. asa ceva , am gasit Q2 si Q3 S 9013 defecte . Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum