Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moulinex 573901

dan-a2

Postări Recomandate

Eu am desfacut vreo 3 masini pana acum, am schimbat bucsele de la axul paletelor rotative, tin mine ca are si pe fund ceva suruburi, in afara de cele de pe rama de sub dopurile de cauciuc...Eu am desfacut tot ce se numea surub, inclusiv cele care tineau rezistenta electrica...

Daca puteti pune cateva poze ale masinii, mi-ar fi de folos sa-mi aduc aminte, nu mai retin exact....

Editat de Untold
Link spre comentariu

Dupa cum se vede pe finalul videoclipului, capacul de deasupra se tine intr-o clema (clips) inspre partea cu afisajul.

Asa sunt toate, in general, construite, e posibil ca la Moulinex acea clema sa fie in alta parte sau sa aiba mai multe cleme de jur imprejurul capacului.

Editat de Untold
Link spre comentariu

Partea de jos se tine de corpul masinii prin cleme de plastic . se foloseste 2 surubelnite late pt desfacere. Dar se poate verifica pe spate sa nu fie suruburi ascunse sub etichete sau dopuri de plastic false.

Link spre comentariu
Vizitator dtomcat

aceeasi problema o am si eu cu un OW502330.  Am incercat sa fortez cu surubelnita plata, dar am reusit sa rup marginea in cateva locuri  :(  ...

Problema masinii e ca "patineaza angrenajul" pentru unul din cele 2 malaxoare si face un zgomot teribil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări