dan-a2 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 A mai desfacut cineva aceasta masina de facut paine ?? > eu nu reusesc deloc Am dessfacut cele 5 suruburi de la rama , dar tine ceva in partea cu afisajul , am fortat cu surubelnita si rama din fata tot degeaba !! https://www.google.ro/search?q=moulinex+573901&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=k4G_VKmDEcLCPICIgLAK Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Eu am desfacut vreo 3 masini pana acum, am schimbat bucsele de la axul paletelor rotative, tin mine ca are si pe fund ceva suruburi, in afara de cele de pe rama de sub dopurile de cauciuc...Eu am desfacut tot ce se numea surub, inclusiv cele care tineau rezistenta electrica... Daca puteti pune cateva poze ale masinii, mi-ar fi de folos sa-mi aduc aminte, nu mai retin exact.... Editat Ianuarie 21, 2015 de Untold Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Am desfacut suruburilo cu rosu , dar mai tine ceva in partea din fata (pe mine ma intereseaza partea electronica ) Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Dupa cum se vede pe finalul videoclipului, capacul de deasupra se tine intr-o clema (clips) inspre partea cu afisajul. Asa sunt toate, in general, construite, e posibil ca la Moulinex acea clema sa fie in alta parte sau sa aiba mai multe cleme de jur imprejurul capacului. Editat Ianuarie 22, 2015 de Untold 1 Link spre comentariu
florentinTV Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Partea de jos se tine de corpul masinii prin cleme de plastic . se foloseste 2 surubelnite late pt desfacere. Dar se poate verifica pe spate sa nu fie suruburi ascunse sub etichete sau dopuri de plastic false. Link spre comentariu
Vizitator dtomcat Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 aceeasi problema o am si eu cu un OW502330. Am incercat sa fortez cu surubelnita plata, dar am reusit sa rup marginea in cateva locuri :( ... Problema masinii e ca "patineaza angrenajul" pentru unul din cele 2 malaxoare si face un zgomot teribil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum