Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

debitare mdf boxe

turcu_dan

Postări Recomandate

Salutare, aveti idee daca in judetul MS, sau chiar in MS exista vre-o firma sau un magazin gen bricolaj care debiteaza mdf ? As vrea sa ma apuc de constructia unor boxe gen-bookshelf. M-am interesat la Baumax, Praktiker, insa acestia debiteaza doar pal si gaurile pentru difuzoare nu le pot face.(pot taia doar in linie dreapta). Sau daca exista vre-o firma care ar executa lucrari de genul, dupa schita si ar trimite produsul debitat prin curier. Spre ex voi unde va debitati materialul necesar la constructia boxelor?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

7

• CBI

5

• dj_bryz

5

• bmwh548

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In Iasi spre exemplu exista depozite specializate pe PAL/MDF... Cand te duci sa cumperi poti lua coala sau le poti spune dimensiunile si il debiteaza ei. Probabil exista si acolo.

Link spre comentariu

Din cate stiu eu nu exista depozit, doar la producatorii de mobila, la comanda. Daca decuparile se fac cu freza, atunci inseamna ca tot la producatori de mobila am sanse, altfel nu vad...... Totusi, daca e cineva din zona si stie ..... astept un raspuns. Ma interesez in continuare.....

Link spre comentariu

ai noroc daca ai gasit sa-ti taie pt ca majoritatea magazinelor de bricolaj vand doar la coala intreaga,ca si la depozit .Daca nu au mdf,ia si PAL melaminat daca nu ai difuzoare f scumpe,este suficient

toti facdoar taieturi drepte pe acele masinarii,gauri si alte nebunii ti le faci acasa cu freza,pendular etc,nu trebuie sa fii meserias' ca sa dai o gaura 

Link spre comentariu

Iti dau eu, daca vrei, mdf de cea mai buna calitate, debitat la Holver Bucuresti. Facut de mine pentru a completa o optimizare. Material nou, ajuns la mine acum 2 saptamani;

Panouri fata/spate 420 x 220 4bucati

Panouri laterate  420 x 284 4bucati

Panouri capac/baza 284 x 183 4bucati

Lonjeroane intarire fata/spate 284 x 46 2bucati

Lonjeroane intarire laterale 183 x 46 2bucati

Dimensiuni totale exterioare incinte; LxHxA 220x420x320

Volum intern brut; 19.85L

Daca te intereseaza, discutam pret modic, cat sa acopere alergatura. Platesti curier... Executie si material mai bun, nu gasesti in Romania. 

Motivul pentru care vei vedea 183 la panourile capac/baza, este unul tehnic. La adezivarea lateralelor pe capac/baza, adezivul va creste latimea pana la ~184. 184+36=220. Se vor potrivi panourile fata/spate mai bine la final, si se vor finisa mult mai usor incintele...

Link spre comentariu

Cred ca va fi destul de greu de ales difuzoarele, in cazul in care aleg varianta propusa de tine, nu? O sa iau in calcul varianta, poti sa-mi spui un pret? In privat....

Link spre comentariu

Magazinele de bricolaj ...da... fac taieturi drepte, gauri pentru balamale si pot face si gauri in pal melaminat pentru chiuveta.

Poate nu vor sau chiar nu se poate face o gaura mai mica decat cea pentru chiuveta....desi refuz sa ma mint singur.

Eu tai mdf sau pal numai la Hornbach. Pentru taiere in unghi sau alte gauri si modele...trebuie sa mergi la o firma/fabrica de mobilier.

Scuze pentru repetare.

App de incinte....care este codul pentru vopsea neagra super lucioasa la o vopsitorie auto?

Daca o vopsesc alb super lucios...risca incinta sa capete o tenta de galbui..avand in vedere ca fumez in camera? 

Este bine sa chituiesc eu incinta inainte de vopsire? Scutesc niste monetar..sau nu e mare diferenta?

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Hornbach taie prost, comparativ cu sursa mea. Erori mari in unele cazuri, din cauza acelei masini verticale. Daca nu esti atent si misti placa, s-a terminat. Avantajul la ei este ca poti cumpara fix cat iti trebuie.

Orice gaura, decupare, profilare, etc., eu o fac cnc, cu un amarat de cativa lei/ml. Profilari complicate, la treceri multiple, ar costa mai mult. Mai mult costa benzina pana acolo.

Exista in Bucuresti, pentru orice. De la CNC, laser, jet de apa, etc. Bani si dorinta sa fie...

Link spre comentariu

Care este sursa care poate sa imi faca si mie taiere in unghi pe panoul frontal? ...si gaurile pentru difuzoare bineinteles.

Pentru un proiect varul meu a tras o zi cu rindeaua sa faca unghi panoului frontal. :rade:

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

La ...A 13 mi se pare un pret bun....dar pentru mdf daca vreau sa fac o vaca si un pom pe suprafata aia..sau niste simple gauri frezate.... difera pretul?

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări