cristybadea Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Dupa ce am exclus prin eliminare aproape toate variantele hardware am hotarat ca,subiectul acestui topic este aici.Problema este in felul urmator.Mai bine de 90 la suta din cd-dvd-urile goale nu sunt vazute sau,daca sunt vazute,dupa scriere nu le citeste absolut nimic.Am schimbat unitatea optica,cablurile de conectare dar fara succes.Windows-ul este 7 ultimate,original,instalat de mai bine de 3 ani si cu care,pana acum ceva timp puteam scrie orice pe cd sau dvd.Problema mai este ca nici pe vechile cd sau dvd pe care le-am scris nu le vede pe toate desi pe alte unitati optice merg perfect.Am pus unitatea optica pe alt pc si functioneaza excelent.Ce parere aveti?multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Eu as incepe cu reinstalarea windozului...... Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 un caz similar am avut la reparat si am gasit conzii de pe bara de 5v din sursa devalorizati,uscati.dupa inlocuire a revenit la normal.incercati si acest aspect. Link spre comentariu
ddd3d Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 aceiasi problema am si eu nu cred ca e de la windows pt ca eu am 2 windows 7 unul pe ssd si unul pe hdd si pe nici unul nu pot sa scriu disk-uri optice... ovy83 va referiti la sursa de alimntare? sau la etajul de alimentare de pe placa de baza? Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Corect ! Schimba sursa , macar de proba ... pana se elucideaza problema ! Daca da , cauta o sursa mai " pricopsita " - e mai scumpa , dar macar tine 5 ani . Daca se poate , supradimensionata - creste durata de viata . Apoi , o poti folosi si la sistemul urmator ! Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Am schimbat conzii din sursa de pe barele de 5v si 12v si totul a revenit la normal.Multumesc pentru idei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum