Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware sau HEX pentru sursa DPS-4005PFC

Vizitator cat87

Postări Recomandate

Vizitator cat87

Salutare tuturor, am achizitionat o sursa de alimentare in comutatie DPS-4005PFC fabricata de Voltcraft, 0-40V si 0-5A si momentan lipsesc din ea integratele N1 - AT89C51 si N2 - W78C32B-40. As dori sa incerc sa o readuc la viata, daca pot, daca nu, voi refolosi mare parte din ea la unul din proiectele mele, fapt pentru care fac apel la resursele si experienta adunate pe acest forum, poate este cineva mai cunoscator si mai abil in cautatul pe Google :d

Din cautarile mele de pe net, nu am gasit mare lucru in ceea ce priveste fisiere HEX sau ceva legat de firmware-ul pentru integratele mai sus mentionate

Din ce am inteles, un echivalent alt sursei ar fi Instek PSP-405, insa nici pentru asta nu am gasit nimic.

Din schema am vazut ca aceste integrate se ocupa mai mult de afisaj si de taste, ceea ce ar fi cat de cat OK, pentru ca pana la urma, daca nu gasesc nimic, poate reusesc sa incropesc eu o comanda cu un microcontroller.

Atasez o schema, in cazul in care sunt si atii curiosi ce si cum.

Va multumesc

Schaltplan_512020-sp-01-en-Switching_Power_Supply_DPS-4005PFC.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări