Vizitator Senty Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 salutare. sunt nou pe forum si am citit posturile voastre pe aceasta tema. sunt interesat de un DDS. intrucat nu am experienta si nici timpul necesar in lucrul cu SMD-uri, si programare de microcontrolere va rog, daca doriti sa-mi construiti un DDS complet, cu oricare AD, cu PIC sau cu alt tip de microcontoler. deasemenea doresc ca respectivul DDS sa aiba si circuitele de comutare a benzilor ( 8 benzi ) si cel de comutare a modurilor de lucru ( LSB , USB , CW ). ar mai fi si nivelul de iesire al DDS-ului.. suficient cat sa pot ataca un mixer cu diode. o ultima informatie ... prima medie frecventa as dori sa fie undeva in jur de 40 MHz, asta numai cu conditia daca DDS-ul poate sa genereze pana pe la 70MHz; daca nu ... oricum in HM-ul meu frecventa intermediara este de 10 MHz, ceea ce pt DDS nu ar fi probleme. initial am dorit un DDS construit de Dan - yo8rgj ( http://radioamator.ro/articole/view.php?id=24 ) dar nu mai face. in final, daca puteti, doriti sa constuiti pentru subsemnatul un DDS, va rog sa mi confirmati pe urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] si sa specificati si cat ajunge valoarea DDS-ului. PS: in privinta afisajului as dori unul cu ilumare Va multumesc anticipat, chiar si pentru ca ati citit aceste randuri. cu respect, Ady Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum