Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combaterea/alungarea cartitelor

turcu_dan

Postări Recomandate

Am mai incercat 3 solutii chimice fara efect, de cand am initiat topicul au reusit sa distruga 60% din gazon, e dezastru. M-am hotarat sa le gazez, cu sulf- pentru butoaie. O sa folosesc o sticla/bidon de 5l, la care o sa-i tai fundul si care va fi asezata chiar deasupra unei gauri. Pe la dop o sa introduc banda de sulf legata cu o sarma. Tot pe la partea superioara o sa imping gazele in galerii cu ajutorul unui aparat pt vopsit, cu turatie/debit reglabil. Sper sa fie solutia finala.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

7

• validae

5

• tommymd

3

• yo7lhe

2

Top autori în acest subiect

Cred că ar fi mai bun dioxidul de carbon, e mai greu și dacă astupi toate găurile de aerisire mai puțin una prin care introduci gazul, toate galeriile vor fi saturate cu CO2. Lipsa aerisirii va fi fatală în cele din urmă.Ca să fii sigur, poți introduce gaz pe rând pe la toate găurile, restul fiind parțial acoperite, să nu se aerisească.

Link spre comentariu

Sunt stingătoare cu dioxid de carbon.Sau poți trage un furtun direct de la eșapamentul unei mașini, motosapă, etc.Si-i dai pedală......

Dacă nu mor asfixiate, vor ieși urgent afară frecându-se la ochi și tușind  :rade: Ar fi bine să ai pe aproape un câine șoricar....

Link spre comentariu

Am reusit ieri sa fac operatia cu pucioasa/sulf, dupa ce am introdus batonul in gaura si am bagat aer ( cu un debit controlat ) de la suprafata, am ramas uimit cate galerii sunt, prin cate locuri iesea fumul (nu doar pe la musuroaiele de pamant scoase).  De dimineata nu am mai vazut activitate, sunt curios cat va tine, am ars 9 batoane in cca 7 gauri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări