Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tv sasiu 11ak20se-2

alex26

Postări Recomandate

Buna ziua. La acest sasiu 11ak20se-2 am redusa imaginea pe verticala ,sunetul este ok si se vede din imagine doar aproximativ 5 cm ,la mijlocul ecranului.. Am facut cura de electrolitici dar degeaba. Tensiunile pe tda 1771

pin 1=13v2=26,6v3=4,3v4=6,7v5=0v6=5,8v7=6,7v8=4,7v9=27,4v10=0v
Sa fie defect acest integrat, am vazut ca pe piata sunt multe stifturi, si nu am nici tda 8174.
Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

4

• cornel1962

2

• neculavasile

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am inlocuit dioda, si intre timp am gasit si un tda 1771 pe un alt sasiu. Am inlocuit ambele piese, dar nimic schimbat.

Nu am scris tocmai corect mai sus. Pe mijlocul ecranului este dunga alba, mai luminoasa in partea din centru si de acolo in sus 5 cm apare imaginea.

Sa fie defecta jungla?

Editat de alex26
Link spre comentariu

Nu am telecomanda si incerc cu un made for you sa intru in service menu, dar nu vrea nicicum. Acest model de tv . nu este in lista.

Nu am acum cu ce face poze .

Tensiunile sunt ok.

Link spre comentariu

Asa ceva nu ma gandeam sa patesc.Am zis ca am pus piesa gasita pe un alt sasiu, si tensiunile au ramas exact aceleasi, dar am lipit-o tot pe cea defecta.

Acest lucru cu tensiunile identice mi-a dat de gandit. Am pus acum piesa recuperata si totul este ok. Va multumesc. Deci defectul a fost tda 1771.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări