Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amperi surse pc.

Postări Recomandate

Salut. Vreau sa-mi cumpar o sursa pc pentru un mp3 auto si deja i-am facut o proba cu o sursa ATX400 (pe tensiunea de +12 V are 14A) si cu toate 4 difuzoarele legate, volum aproape la maxim (cat sa se auda clar) se opreste mp3-ul ca nu are suficient curent banuiesc....sau alimentarea nu mai face fata la consum... ceva de genu'. Sursa merge chiar rece, dar mp3 se opreste cand dau tare spre maxim, la fel face si pe masina cu motorul oprit. Vreau sa cumpar sh o sursa de pc cu putere de 450-500W, dar sunt unele surse care au doua iesiri pe +12V, fiecare de cate 16A, daca leg la comun cele doua iesiri creste si amperajul la 16+16= 32A? Sau raman tot cu 16A...In principiu eu as vrea sa am pe tensiunea de +12V un curent de 20A sau mai mare, ca sa faca fata la consumul aparatului. Doar cu doua difuzoare legate nu se mai opreste, nici cu volumul la maxim, dar eu vreu sa tin legate toate 4 boxele. Mp3-ul este de 4x45W, nu o sa-l abuzez tot timpul, dar daca tot cumpar sursa vreau sa iau una care sa faca fata si la volum maxim.

Astept raspuns, sa stiu daca iau o sursa cu doua iesiri pe +12V, sau caut una cu o singura iesire pe +12V, dar care sa aiba macar 20A pe aceea iesire.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sursa ATX este o sursa dedicata, proiectata pt o sarcina specifica-calculatorul.Cauta pe net sursa cu o singura iesire la curentul dorit, producatorii de surse te asteapta cu bratele deschise.Daca cauti adanc pe forum, sant zeci de raspunsuri cu necesitatea punerii unei sarcini si pe +5v la o sursa ATX.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări