cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Va salut! ...la acest tv am gasit sig.arsa, bc847 (crapat), dioda 6523 in scurt, fet-ul spart(fisurat)....am U start 308v in pin 1 tea1507 lipsa tensiune. Am inlocuit toate componentele, inclusiv integratul si condul 22uF din pin 1 ...apar 9,3v pe alimemtarea integratului, dar totusi nu pleaca sursa. majoritatea pieselor pe care le-am verificat par ok. Intrebarea mea este daca sursa poate functiona cu acei 9,3v pe alim.integratului, sau mai am ceva defect...pe schema sunt 13v. multmesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Trebuie verificat totul cu atentie acolo.Probabil ca mai este ceva defect. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) este sigur....am mai gasit rezistenta din grila fetului intrerupta 100R (3523), am s-o inlocuiesc imediat si sper sa nu mai am si altceva. Multumesc mult! ..... aici a fost problema ( nu parea suspecta)!!! . O zi frumoasa la toti! Editat Ianuarie 20, 2015 de cornel1962 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum