Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator 12v - 500mA

Vizitator sorin577

Postări Recomandate

Vizitator sorin577

Am doua alimentatoare de 12v

1. AC-DC Adaptor, Input AC220v 50 Hz, Output DC 12V 500mA (utilizat ani de zile la un telefon fix).

2. Huawei switching power adaptor/ model:HW-120150E6W, Input:100-240V - 50/60 Hz, 0.5A / Output:12V-1.5A

Primul s-a stricat - are in interior un transformator si o placuta cu patru chestii micute/scrie -9912/1539P si un condensator IF16V2200uf PR(M) H9050/105C, condensator care a plesnit, s-a scurs tot ce era in el / banuiesc ca daca-l inlocuiesc sunt sanse sa functioneze din nou... iar cel de-al doilea este functional, ca atare, am luat firul de la primul alimentator si l-am mutat la cel de-al doilea pentru ca nu se potrivea mufa la telefon (am taiat, cositorit).

Intrebare:

Exista vreun risc sa stric acel telefon pentru ca alimentatorul Huawei are 1.5A in loc de 500mA?

Cum pot repara primul alimentator (doar sa inlocuiesc acel condensator)?

Ce sunt cele patru chestii de pe placuta (pcb- cred ca asa se spune) primului alimentator?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări