Vizitator tvsatvideo Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) tv lcd tandberg ergoclass 37 problem img am pus niste poze cu imagine car se vede pe lcd ,dar in momentul cand schimb la imagine profilul adica dinamic su user sau orice apare pentru 2 secunde img normala cu se vede si an pozele pe care le am atasat va mulrumesc Editat Ianuarie 19, 2015 de tvsatvideo Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Nu ai pus nici o poza. Link spre comentariu
Vizitator tvsatvideo Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 tv lcd tandberg ergoclass 37 problem img am pus niste poze cu imagine car se vede pe lcd ,dar in momentul cand schimb la imagine profilul adica dinamic su user sau orice apare pentru 2 secunde img normala cu se vede si an pozele pe care le am atasat va mulrumesc oare sa fie teconul de vina ? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 oare sa fie teconul de vina ? ...din poze asa pare. ce generator de tensiuni gama aveti pe placa? ...nu se incalzeste? Link spre comentariu
_adi_ Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Pare imagine negativa. Parerea mea e ca e din soft, setare incorecta tip ecran.. Banuiesc ca nu cunoasteti vre-o procedura de intrare in SM, nu? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Daca nu vrea sa inteleaga treaba lui munceste aiurea. Link spre comentariu
Vizitator tvsatvideo Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 modelu de displey este acest din poza pentu tv lcd TANDBERG 37 Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 E greu de priceput ca acolo ai defect ASul de pe T-CON? Link spre comentariu
_adi_ Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Da, nu am observant la inceput ce TCON e, AS15 trebuie inlocuit. De obicei se incalzeste excesiv cand se defecteaza Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Mesajul meu de mai sus era pentru inititorul topicului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum