Vizitator floricel Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 salutare....pentru un difuyor jbl 1502d de 15'' si 300 rms am nevoie de niste masuri,pe foi arata niste incinte da nu prea inteleg mai nimic din masuri..eu as vrea o cutie dreptunghiulara simpla dar astept si opiniile voastre....parametri mai jos Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 si eu am lucrat cu un difuzor aproximativ la fel de la JBl .. si suna foarte bine in incinta inchisa .. volumul 50L Link spre comentariu
Vizitator floricel Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 da masurile ...inaltime,latime ca nu prea ma pricep...mersi mult Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Volumul = Inaltimea x Latimea x Adancimea. :smt005 Acum depinde si ce tip de inicnta vrei sa faci: inchisa, bas-reflex, bandpass de ordinul 4. Cea mai mica ca dimensiuni ar iesi o incinta inchisa(de ex:inaltime=45cm, latime=45cm, adancime=35cm - dimensiuni exterioare; folosesti PAL de18mm grosime.) :smt006 Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 sunt ok dimensiunile date de ice-shadow ..crede-ma .. mai bine nu cred ca lucreaza difuzorul acesta decat in incinta inchisa Link spre comentariu
andreius Postat Februarie 2, 2007 Partajează Postat Februarie 2, 2007 Iti recomand sa faci incinta de 60l ca sa coboare mai bine in frecv.Daca te uiti la param prod qts=0.51(limita intre sealed si br ) ar merge si br dar o sa iasa ditamai dulapul de 80l si nu cred ca o sa-ti icapa in portbagaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum