Traxxx Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 In primu rand La multi ani tuturor colegilor multa sanatate si fericire. Nu am mai intrat pe forum o perioada. Am si eu o problema, un pic cumparat de pe Maica Domnului de la C....x Il pun in pickit2 clona si din prima mi-a spus ca este protejat. Ok zic, ii dau erase, imi apare complete, dau read, ciuciu "0000" Am citit ca trebuie scris cu o alta configuratie de biti dar nu cunosc pe partea aceasta. De recunoscut il recunoaste. Am incercat sa ii bag si fortat hex-uri pentru f88 si la fel eroare 0x00000 Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Din senin mi-a facut acelasi lucru tot un 88 cand am facut un update de program. Tot eu facusem programul, imi zicea ca l-am scris protejat cu toate ca nu activasem protectia.Finalitatea: pubela! Pickit2 (original, nu clona) l-a distrus accidental. Link spre comentariu
Traxxx Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Nu am avut nici o problema cu clona, o folosesc de mult timp, am luat altul si a functionat din prima. Gunoi. Link spre comentariu
mcxc Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Am avut aceeasi problema cu un 628 l-am sters cu un alt programator (welleman P8048) apoi a mers iar cu clona Pickit2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum