Vizitator tvsatvideo Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 va rog frumos daca se pote o schema pentru acest tv lcd model : tandberg ergoclass 37 defectul consta an imagine negativa va mutumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Ce T-Con are? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Daca pe placa T-con aveti AS15F(G) sau similar, sant sanse mari ca acesta sa fie....defect!! Link spre comentariu
Vizitator tvsatvideo Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 va rog frumos daca se pote o schema pentru acest tv lcd model : tandberg ergoclass 37 defectul consta an imagine negativa va mutumesc dac intu an meniu la imagine si schimb pe dinamic sau user sau orce pentru 1 secund apare img normala dup care ramne pe fond alb Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Ai AS defect 100%.asta dupa datele care mi le-ai dat pe pm. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Exact acelasi lucru confirm si eu....dupa placa T-con ce mi-ati spus pe pm!! Luati legatura cu userul ''cristronic'' pentru a cumpara AS15F(G)!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum