Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VU-Metru cu LM3915 60dB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@Eugen Chirila si @Chiriac Dragos  de ce sunteti suparati pe vu-metrul ala ???

Nu va pune nimeni sa va palca ceva cu forta asa cum nici lu' @Dudikoff nu i-a placut variantele din foile de catalog si  si-a creat el propria schema cu bucatele din alte proiecte

Incercati si voi sa ganditi out of the box, nu va mai luati dupa ceva care daca e in foaia de catalog trebuie neaparat sa fie aia ca altfel nu se poate, incercati sa ganditi si voi cu propriul cap

Probabil ca daca ar deschide un subiect in alte forumuri de pe alte meleaguri ar putea fi apreciat cu adevarat pentru ceva care nu e doar desenat, dar mai si functiioneaza conform dorintelor autorului

Link spre comentariu

Din pacate nu mi-a iesit cablajul. Am incercat sa-l corectez dar e prea complex si prea mult de corectat asa ca am renuntat si l-am comandat la cineva de pe forum... Am fost foarte uimit sa descopar ca cineva face cablaje profesionale (prin metoda foto) si ia atat de ieftin. Pai la cat ma chinuiam eu... merita si dublu. Slava domnului ca exista asemenea oameni. Eu in viata mea n-am sa mai fac un cablaj !

Link spre comentariu

deci ma omor , dupa ce ca ai vrut sa scoti vu metru asta pe fata si pe dos , spui ca nu mai faci cablajul pentru ca e prea complex ? Pe bune ? Inseamna ca toti de aici si-au batut gura de pomana , daca nu iti iese din prima , asta nu inseamna ca tebuie sa lasi proiectul de oparte , daca faceai un cablaj cu tuburi si uitai un traseu tot asa faceai ? daca nu te descurci cu cablajul imprimat sunt placi perforate pentru teste....topicul asta e branza buna in burduf de caine  :96

Link spre comentariu

E vorba de glide de aici de pe forum: http://www.elforum.info/topic/66026-realizez-cablaje-de-precizie-mare-metoda-foto/

Cablajul asta m-a costat 20 lei cu tot cu posta. Pomana curata.

Nustiu daca face cu silk, nu m-a interesat. Mi se pare un moft silk-ul asta. Eu daca imi fac toate schemele si cablajele pe care le realizez nu-mi trebuie silk pentru ca stiu unde vine fiecare piesa si cu ochii inchisi.

Link spre comentariu

Mi se pare un moft silk-ul asta. Eu daca imi fac toate schemele si cablajele pe care le realizez nu-mi trebuie silk pentru ca stiu unde vine fiecare piesa si cu ochii inchisi.

ce-ar fi sa te mai documentezi ce inseamna silk pentru cablaje , pentur ca acela nu este un moft , este protectia cablajul impotriva obiectelor nedorite pe circuite

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări