Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VU-Metru cu LM3915 60dB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu te lua dupa noi, nu vezi ca fiecare are cate o firma pe care o considera cea mai proasta... ? Sint pareri personale care pot fi diferite de realitate. Posted Image

Pe mine ma enerveaza ca au preturi foarte mari. Asta inseamna ca ceva nu e in regula. Nu stiu ce, dar simt ca e ceva... Iar intuitia mea feminina de putine ori a dat gres.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Nu te lua dupa noi, nu vezi ca fiecare are cate o firma pe care o considera cea mai proasta... ? Sint pareri personale care pot fi diferite de realitate. Posted Image

Pe mine ma enerveaza ca au preturi foarte mari. Asta inseamna ca ceva nu e in regula. Nu stiu ce, dar simt ca e ceva... Iar intuitia mea feminina de putine ori a dat gres.

Am inteles .....pana la urma e chestiune de subiectivism .......sau de intuitie femininina :rade:

Cel putin la ce am cumparat eu pana acum de la Adelaida preturile mi s-au parut decente :reytre

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

Fiti ambili, exista si alte integrate de Vu-metru la noi pe piata . Mie imi trebuie unul mai simplu cu indicatie liniara. Vreau sa comut citeva relee in ordinea crescatore a unei tensiuni de intrare. Fiecare releu trebuie sa ramin anclansat pina se atinge pragul superior, unde se anclansaza urmatorul si tot asa. Si sa pot avea un mic histerezis ca sa elimin posibilitatea comutarilor false la trecerea de la un prag la altul. Mi-a venit ideea sa folosesc un integrat de Vu-metru, sa nu mai pun operationale si rezistente. Multumesc

Link spre comentariu

As vrea sa fac o chestie.

As vrea ca ultimul led, cel de 0dB, dupa ce se aprinde, sa se stinga cu intarzaiere, sa zicem o secunda.

Aveti idee cum se poate face ?

Uite o idee mai interesanta , de mare efect vizual si foarte simpla , comuta automat bara-punct .

O poti testa probabil destul de  repede si dupa , ne spui ce impresie ti-a facut ? 

Link spre comentariu

Ai studiat schema cu pricina  ?

Are modul bara la crestere , iar la golire punct .

Daca folosesti constante de timp diferite ( atac 5 milisecunde si release 500 milisecunde ) respecta standardele BBC de indicatie , identice cu afisarea unor instrumente analogice , adica cele cu ac adevarat , magnetodinamice  .

Treaba ta , tu decizi ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări