Blacksmith Postat Martie 18, 2015 Autor Partajează Postat Martie 18, 2015 Am primit si cablajul. E o frumusete ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 (editat) In sfarsit am terminat si acest montaj si merge perfect. Stiu, sint cam naspa sarmele alea dar asta e, nu s-a putut face altfel... Oricum, cand o sa-l bag in amplif n-o sa sa se mai vada. Iar ledurile le-am vopsit pe margini cu oja neagra ca sa nu se influenteze intre ele... Primele 2 leduri care nu se aprind sint de power, nu am avut momentan tensiunea disponibila, trebuie luata din amplif. VIDEO: http://www.trilulilu.ro/vu-metru-lm3915-3916 Daca doriti sa il faceti aveti aici documentatia: Editat Martie 19, 2015 de Dudikoff Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Eu l-as fi facut pe ambele fete ca sa am puntile pe partea cealalta, dar e mai putin important. Eu imbrac ledurile in varnis cand nu vreau sa lumineze sau sa primeasca lumina din lateral. Mi se pare mai rapid asa. Felicitari! Link spre comentariu
FLONE Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 In sfarsit am terminat si acest montaj si merge perfect.Daca vreau sa il fac cu 30, 40 sau 60 leduri pe canal, presupun ca nu este o problema sa mai adaug LM3915. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum