morarumoryca Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 De curand mi-am montat o alarma auto!!Toata bune si frumoase pana in momentul cand a trebuit sa leg cablul pt semnalizare!Cablul este unul singur iar dupa cel leg la semnalizare cand semnalizez dreapta sau stanga se aprind ambele!!Ce as putea face? :goodman: Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 uite asa am legat eu: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 OKy!am sa incerc si eu..ms mult! Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 sau ca la http://www.tehnic.go.ro/auto.htm :yawinkle: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2007 Astazi am incercat sa fac cum ai zis dar am facut numai belele :toimonster: .La mufa aia sunt vreo 7 fire...Acum vas ruga sa ma ajutati sa le pun cum erau inainte..Multumesc Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Ai scos firele fara sa notezi sau sa tii minte unde veneau? Precizeaza si tipul masinii si eventual o poza cu firele si butonul de semnalizare. Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 30, 2007 Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 daca ai scrie si ce draq de alarma ai ar fi super... ca nu suntem ghicitori in stelemufa cu 7 fire de la ce e? de la alarma sau de la masina? Link spre comentariu
morarumoryca Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2007 Am rezolvat problema.Mam uitat la alta masina cum vin..Am rezolvat si problema cu alarma punand 2 diode dupa schema lui niq_ro !!Multumesc tuturor.. :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum