Vizitator cpu54321 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Buna ziua De curand am achizitionat un ecran LCD de 3.2 " cu Touch Screen si slod SD.... am tot cautat modalitati de conectare si programare dar nu am gasit nimic din ce sa inteleg ceva..... sper sa gasesc pe cineva care a mai lucrat cu un asemenea ecran, dispus sa-mi dea ceva idei atasez doua poze si descrierea ecranului Doresc ca softul sa-l realizez in FLOWCODE 5 daca se poate MULTUMESC 3.2inch, Resolution:240*320, with TFT touch screen Display driver chip: ILI9341 Touch screen driver chip: XPT2046 3V voltage regulator Screen: 65K Colors Display Interface: 16bit parallel interface, support 6800 and 8080 Bus Interface, support FSMC Bus Interface of STM32 Touch screen interface for SPI interface is SPI interface, less cable, easy drive Onboard low voltage large current LDO voltage stability, compatible with 5 V and 3.3 V power supply Onboard PWM backlight control circuit, can support IO control and PWM dimming control With SD card slot Reserved SPI FLASH welding plate, can extend welding character chip Support horizontal display and vertical display, support screen division display Supports 262000 RGB color display With 172800 bytes of the graphics display data storage area Compatible with the punctual atoms series interface development board SMT production, Stable and reliable hardware Link spre comentariu
Mondan Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 salut poate vor raspunde mai multi dupa ce am scris si eu. Am vazurt ca acel display e folosit in general cu Arduino. E totusi mult de munca si nu te sfatuiesc sa incepi asa. Cumpara un asfel de display cu kit-ul complet, si programul. Poate la Mikroe. Si apoi le cauti in magazinele romanesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum