q_acdc Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Intrebare? Daca mergem pe DN1 ,cu ce viteza circulam ? (daca conducem o utilitara,papuc).50 sau 70km/h Link spre comentariu
petre_s Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Intrebare? Daca mergem pe DN1 ,cu ce viteza circulam ? (daca conducem o utilitara,papuc).50 sau 70km/hPai avand in vedere ca face parte din cat B si ca se afla pe un drum national rezulta 100Km/h Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Cred ca este vorba despre masinile cu ****** dat la distorsiuni maxime. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Cred ca este vorba despre masinile cu manele dat la distorsiuni maxime.asta nu isi avea rostul aicica iar incepem cearta cu manelele :axe: :smt021 Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Da, se refera la tobe sparte.PS: si eu am editat sa nu suparam pe nimeni. Link spre comentariu
lulu07 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 eu ascult doar Marcel Pavel si Luciano Pavarotti, astora cu cap de creta le-o place, domnilor? :smt017 . Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Parazitii - Mi se rupe...Parazitii - Degetul mijlociuParazitii - Daca eram...Parazitii - Necomercial (Zi pu.......lalalalalaal)si lista continua :yawinkle: App, ati ascultat "Pregatiri estivale" de la aceeasi formatie de mai sus? :smt003 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 Sa nu mai vorbim de faptul ca nu ai voie cu nici un fel de obiect,..care sa obstructioneze vederea.Deci..fara folii pe geamuri!..Chiar azi am pus pe 2 masini folii pe geamurile laterale...si acum juma de ora mo sunat unu sa imi spuna ca la oprit politia...si o trebuit sa smulga foliile de pe geamuri pt a evita amenda..Asa ca luni am iara de lucru...ca isi pune din nou :smt003 Sau...diferite instalatii de lumini..care obstrucioneaza circulatia..si alte prostii de genu asta..Cum zicea cineva mai sus...in cateva sapatamani...vom fii pe "pedale" Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 In bucuresti le va fi ceva mai greu pulitailor....ca sunt cam multi cu folii, stopuri, neoane... Link spre comentariu
dividivus Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 "6. conducerea unui autovehicul care are montate anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevazute în certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori sunt uzate peste limita admisa; "Sa inteleg ca nu poti sa faci tuning lamasina? Adio jante de 17-19"? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Sa inteleg ca nu poti sa faci tuning lamasina? Adio jante de 17-19"?trebuie omologate Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Intrebare? Daca mergem pe DN1 ,cu ce viteza circulam ? (daca conducem o utilitara,papuc).50 sau 70km/hPai avand in vedere ca face parte din cat B si ca se afla pe un drum national rezulta 100Km/hPe drum national parca ai 90 km/hNumai pe drum express, sau european ai 100 km/h Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Intrebare? Daca mergem pe DN1 ,cu ce viteza circulam ? (daca conducem o utilitara,papuc).50 sau 70km/h Pai avand in vedere ca face parte din cat B si ca se afla pe un drum national rezulta 100Km/h Pe drum national parca ai 90 km/h Numai pe drum express, sau european ai 100 km/h Scuze nu am specificat! In localitate? ma refeream la acele cat de drumuri 50 /70 km/h (pt utilitare ) .Deoarece am auzit 2 versiuni,papucul fiind o utilitara. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Nu stiu sa-ti raspund. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Nu stiu sa-ti raspund.In acest caz, my friend, iti recomand sa te duci maine la prima ora la un tov. militian si, spasit si cu carnetul in mana, sa-i spui:-Va rog sa ma iertati ca v-am inselat increderea pe care mi-ati acordat-o cand mi-ati inmanat acest act. Nu-l merit. Luati-l inapoi. :rolleyes: Eu asa voi face, pentru ca nici eu nu stiu. Si cand am incercat sa rezolv teste din acelea on-line, mai mult de 15...16 puncte n-am scos :drinkers: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum