allexx1968 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Buna Dispun de un calculator de bord al unui Clio de 1,4 injectie.Clio a fost dezmembrat,iar multe componente vandute. Intre timp am cumparat un Scenic cu motor 1,6 injectie,care cu exceptia capacitatii mai mari pare identic cu cel de 1,4 injectie. As avea o intrebare pentru userii cu experienta.Este compatibil calculatorul de la Clio pe Scenic? Eu m-am gandit sda-l tin ca rezerva,dar in cazul in care nu este compatibil nu are rost sa-l pastrez. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 trebuie resoftat.daca va uitati pe stickerul de pe ECU,veti remarca diferenta de soft. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Buna Multumesc "dancostea2002".Intrebarea acum este cum se poate resofta? Se poate in regim de amator? Mentionez ca nu sunt chiar afon in asa ceva.Recent am rescris un BIOS la o placa de baza, Am resoftat receptoare de satelit,diverse aparate telefonice,tablete.Nu sunt expert,dar cel putin am habar de asa ceva. Multumesc inca odata. Spor Alex Link spre comentariu
kti Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 daca postezi serialul de pe ecu-ri se poate da o solutie. oricum merge in proportie de 99% Link spre comentariu
allexx1968 Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Buna Le voi posta cat mai curand,cel de pe clio e dat "imprumut" si voi intra in posesia lui peste cateva zile. Multumesc pentru ajutor. Spor la toate. Alex Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 merge 150%.se copie dumpul din AM29F200BB . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum