sofian Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 DevId este bun pentru ca afiseaza pic12f629 RevId poate sa fie diferita si de aici sa nu poata sa mearga cum vrea sigur cred ca este o versiune foarte veche Link spre comentariu
ardiles Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) @Kosmin, postarea #28, este un printscreen al programului cu un 12f629 chinezesc conectat in adaptor... am un microcontroler cumparat din sursa sigura(care functioneaza pe acelasi tip de montaj electronic), l-am dezlipit de pe placa special pentru a vedea REV, si acesta are rev: 00... @sofian, la ce te referi ca este vechi? programul sau uC-ul? revizia 10... asta ce inseamna, ca microcontrolerul nu a trecut testul calitatii de 9 ori? Editat Martie 1, 2015 de ardiles Link spre comentariu
sofian Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 PIC-ul este fabricat demult si normal ca are Revid vechi cu mai multe BUG-uri Rev. nu are treaba cu calitatea daca este ultima revizie inseamna ca sunt eliminate multe BUG-uri revizia 11 la PIC12F629 mai are doar 2 BUG-uri minore zic eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum