mars01 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Sau mai simplu, stai de vorba cu autorul cablajului (@Geomar) si te intelegi cu el astfel incat sa iti trimita fisierele GERBER + fisierul EXCELLON. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) daca te ajuta Statie lipit COMPLET.zip Statie lipit COMPLET.zip Editat Aprilie 13, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 20, 2017 Partajează Postat Mai 20, 2017 daca te ajuta Buna ziua. Am facut statia de lipit utilizand cablajul de mai sus si nu functioneaza cum trebuie.Temperatura nu este stabila,sunt variatii foarte mari de temperatura. A mai facut cineva statia cu acest cablaj? Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Nu a mai facut nimeni statia de lipit folosind cablajul de mai sus? Link spre comentariu
nexus Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Eu am construit statia cu aceasta varianta de cablaj si functioneaza si acum foarte bine. Conectarea afisajelor se face ca in schema originala. statie de lipit cu PIC16F873 .rar Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna ziua. Multumesc @nexus pentru documentatia pusa la dispozitie. Aveti cumva si cablajul cu partea de afisare? Cu stima, Florin. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 parte de afisare o poti lua din arhiva pusa de mine Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 @kinderu56 ai dreptate. Ai facut statia dupa cablajul pus de tine in arhiva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum