Untold Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Buna ziua. Are cineva va rog, cablajul pentru statia de lipit din schema de mai jos? Multumesc! Statie lipit.pdf Link spre comentariu
The_Reaper Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Aceasta este??? http://www.elforum.info/topic/5439-statie-de-lipit/page-124 Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Mulumesc mult, cred ca da, insa am o nelamurire: afisajul este din 3 digiti, cu led, corect? Atunci ce reprezinta pe cablaj ceea ce am incercuit eu cu rosu? As vrea sa execut aceasta statie de lipit, am doua pic-uri programate cu hexul aferent prin bunavointa Dl. Cristi (@vcdec). L.E. Am aflat raspunsul, e dat de @GeoMar: "Am desenat si o varianta de cablaj pentru partea de afisare, unde am folosit 3 digiti separati si un digit mai mic si intors, pentru a indica gradele Celsius ('C)." Editat Ianuarie 18, 2015 de Untold Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Mulumesc mult, cred ca da, insa am o nelamurire: afisajul este din 3 digiti, cu led, corect? Atunci ce reprezinta pe cablaj ceea ce am incercuit eu cu rosu? As vrea sa execut aceasta statie de lipit, am doua pic-uri programate cu hexul aferent prin bunavointa Dl. Cristi (@vcdec). Este un alt digit, mai mic, montat rasucit la 180' ca sa indice semnul de grade celsius. Acel tip de digit il aveam disponibil prin sertare, modelul este LTS-4301WC. L.E. Cablajul trebuie verificat dupa schema, eu unul nu l-am verificat la "sange" ca sa fie conform schemei, posibil sa-mi fi scapat ceva gresit. Editat Ianuarie 18, 2015 de GeoMar Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Multumesc, GeoMar, o sa verific cablajul. Ce tip de letcon merge pt aceasta statie, Pensol, Solomon sau ce? Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Atasez proiectul complet. Statie de lipit2.rar Link spre comentariu
quinn Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 a realizat cineva proiectul acesta? Link spre comentariu
Vizitator danutwilly Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Va raspund eu care sunt autorul acestui proiect. Este perfect functional si realizat de mine in mai multe exemplare Link spre comentariu
quinn Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Multumesc pt. raspuns! Unde pot gasi detalii despre caracteristici(alimentarea letconului daca este PWM/PID si ce letcon se poate utiliza)? Multumesc! Link spre comentariu
alcon Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Atasez proiectul complet. Proiectul nu este complet, lipsesc fisierele .lay Link spre comentariu
Vizitator danutwilly Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 @quinn Se poate utiliza letconul PENSOL. @alcon Nu este un proiect pentru ca nu a fost publicat la sectiunea proiecte. Am si eu un cablaj in Sprint layout dar este pentru un anumit tip de cutie. Daca e cineva interesat il pot pune Link spre comentariu
quinn Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 In ce domeniu de temperatura lucreaza? Link spre comentariu
nexus Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 In ce domeniu de temperatura lucreaza? Temperatura se seteaza intre 200 si 450 grade. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Atasez proiectul complet. Multumesc, dar aia din China imi cer fisiere lay sau gerber, eu ce fac in acest caz? Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Simplu il proiectez in ceva ,faci gherberele(asta vor chinezii) le arhivezi si le trimiti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum