Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare schema statie lipit pt ciocan jbc tools t245a

Vizitator shopix.

Postări Recomandate

Vizitator shopix.

Salutare colegi forumisti ....

Ma adresez voua pentru ami recomanda o schema realizabila cu acest ciocan de lipit jbc tools disponibil

cu care sunt obisnuit ( statia originala sa defectat) problema constructiva ar fii urmatoarea 

- borna "-" a rezistentei este comuna cu borna "-" a termocuplei tip k

-am studiat cateva scheme de pe forum si nu am gasit una (cred) care sa functioneze cu masa comuna la rezistenta si termocupla .

-Va rog daca puteti sa imi dati un punct de plecare in realizarea unei statii de lipit pt acest ciocan , pot fi de diferite complexitati de la simple pana la complicate 

iau proiectul acesta mai mult ca pe o provocare in a invata si dezvolta cunostintele personale

Astept propuneri din partea dvs si va multumesc anticipat :)

P.S. - ciocanul este acesta  http://www.jbctools.com/t245-a-general-purpose-handle-product-45.html

_varful tip cartus este acesta (24v 50w) http://www.jbctools.com/c245907-cartridge-chisel-22x1-product-339.html

Editat de shopix.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

1

• Untold

1

Top autori în acest subiect

Vizitator shopix.

Salut , mai explicit , ciocanul acesta are 3 fire nu 4 . 1 de la rezistenta al doilea de la termocupla si al treilea masa comuna pentru ambele

Schema de mai sus parese ca nui buna , multumesc oricum :) 

respect

Link spre comentariu

Schema e foarte buna, doar ca trafo retea trebuie sa aiba 2 infasurari separate, una de 24V de putere pentru alimentarea rezistentei prin acel triac si una de mica putere separata galvanic pentru alimentarea operationalelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări