Vizitator shopix. Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Salutare colegi forumisti .... Ma adresez voua pentru ami recomanda o schema realizabila cu acest ciocan de lipit jbc tools disponibil cu care sunt obisnuit ( statia originala sa defectat) problema constructiva ar fii urmatoarea - borna "-" a rezistentei este comuna cu borna "-" a termocuplei tip k -am studiat cateva scheme de pe forum si nu am gasit una (cred) care sa functioneze cu masa comuna la rezistenta si termocupla . -Va rog daca puteti sa imi dati un punct de plecare in realizarea unei statii de lipit pt acest ciocan , pot fi de diferite complexitati de la simple pana la complicate iau proiectul acesta mai mult ca pe o provocare in a invata si dezvolta cunostintele personale Astept propuneri din partea dvs si va multumesc anticipat P.S. - ciocanul este acesta http://www.jbctools.com/t245-a-general-purpose-handle-product-45.html _varful tip cartus este acesta (24v 50w) http://www.jbctools.com/c245907-cartridge-chisel-22x1-product-339.html Editat Ianuarie 18, 2015 de shopix. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) Asta e buna? L.E. Scuze, n-am inteles intrebarea. Schema atasata nu e ce va doriti. Statie de lipit termostatata_schema.pdf Editat Ianuarie 19, 2015 de Untold Link spre comentariu
Vizitator shopix. Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Salut , mai explicit , ciocanul acesta are 3 fire nu 4 . 1 de la rezistenta al doilea de la termocupla si al treilea masa comuna pentru ambele Schema de mai sus parese ca nui buna , multumesc oricum respect Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Schema e foarte buna, doar ca trafo retea trebuie sa aiba 2 infasurari separate, una de 24V de putere pentru alimentarea rezistentei prin acel triac si una de mica putere separata galvanic pentru alimentarea operationalelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum