Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu port lpt nu scoate 5v

Vizitator ionutnunu

Postări Recomandate

Vizitator ionutnunu

Salutare.Sunt nou pe aici.Am o problema am achzitionat 3 motoare pt cnc si e drivere unipolar.Am conectat totul cu ajutorul celui care mi-a trimis driverule dar nu am reusit sa misc motoarele dupa ce am configurat totul in mach 3.Mentionez ca folosesc win 7Am masurat tensiunea la pini 2, 3,... cu un sofft de test lpt de pe net si am descoperit o tensiune de 1, 88 voti. Nu stiu ce sa fac. Am inteles ca daca nu scoate 5 v la impuls nu se vor misca motorasele deoarece nu va functiona driver ul .Nu stiu cum sa fac sa creasca tensiunea. Daca mapoate ejuta cineva .Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

1

• visinica

1

• marianx

1

Top autori în acest subiect

Mach 3 nu functioneaza pe windows 7, nu are acces la portul paralel (nici nu poate instala driverul pt acesta, te avertizeaza la instalare). Trebuie sa-l instalezi pe un windows XP si va functiona, indiferent ca portul paralel scoate 3,3 sau 5v.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări