Vizitator ionutnunu Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Salutare.Sunt nou pe aici.Am o problema am achzitionat 3 motoare pt cnc si e drivere unipolar.Am conectat totul cu ajutorul celui care mi-a trimis driverule dar nu am reusit sa misc motoarele dupa ce am configurat totul in mach 3.Mentionez ca folosesc win 7Am masurat tensiunea la pini 2, 3,... cu un sofft de test lpt de pe net si am descoperit o tensiune de 1, 88 voti. Nu stiu ce sa fac. Am inteles ca daca nu scoate 5 v la impuls nu se vor misca motorasele deoarece nu va functiona driver ul .Nu stiu cum sa fac sa creasca tensiunea. Daca mapoate ejuta cineva .Va multumesc. Link spre comentariu
visinica Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 buna la setari in mach 3 acolo unde este axa x,y,z este hi si low acolo joacate succes Link spre comentariu
marianx Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Mach 3 nu functioneaza pe windows 7, nu are acces la portul paralel (nici nu poate instala driverul pt acesta, te avertizeaza la instalare). Trebuie sa-l instalezi pe un windows XP si va functiona, indiferent ca portul paralel scoate 3,3 sau 5v. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Sunt curios cum masoara acest soft tensiunea pe port. Sau el pur si simplu deschide portul iar masuratoarea ai facut-o cu un voltmetru ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum