Blak Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Merge si asa sa concuram..dar ma asteptam la ceva profi ...nu ceva cu membrana de cauciuc .... macar dak participam sa facem si ceva show nu? ca in definitiv noi de la asta am plecat de la pro contra dif auto nu? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 sANDU ALEX:nu suntem la bodega. Daca ai ceva de spus la obiect spune. NU Trebuie sa faci pe editorialistul la fiecare subiect. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 am o incinta pe masina de 295 de litri si 59 herti acordata.... Masina este un tico .... spatiul este de 90 cm pana la parbriz unde este senzorul... Iti este buna cutia?Nici macar nu te-ai uitat cu ce difuri as vrea sa facem Cutia aia sa ti-o faci cusca la caine ca nu am nevoie de una mai mare de 100 litri si acordata la 25 HZ :weedman: daca ma duc cu unele profii in cutia aia de 200 si ceva acordata la 55 Hz ii si sar rotile de la tico, sincer.Cum incep aia de la Forest sa lucreze ma duc si dau comanda de PAL sa fac boxa, m-ai starnit :smt003 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Pe bune vasile, nu incerci sa pui niste difuri profi (cele mai tari care le ai de 15") pe cutia aia din tico si sa ne comunici rezultatele?Nu iti ia mai mult de 10 minute sa le montezi. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 15 am de putere mare doar Eightennsound de mid-bas Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Vasile ai pregatit ampliful ? primesc si garantie la el ? ) ) :smt005 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 am o incinta pe masina de 295 de litri si 59 herti acordata.... Masina este un tico .... spatiul este de 90 cm pana la parbriz unde este senzorul... Iti este buna cutia?Nici macar nu te-ai uitat cu ce difuri as vrea sa facem Cutia aia sa ti-o faci cusca la caine ca nu am nevoie de una mai mare de 100 litri si acordata la 25 HZ :weedman: daca ma duc cu unele profii in cutia aia de 200 si ceva acordata la 55 Hz ii si sar rotile de la tico, sincer.Cum incep aia de la Forest sa lucreze ma duc si dau comanda de PAL sa fac boxa, m-ai starnit :smt003Vasile vezi ca daca te apuci de concurat la concursuri de spl iti trebuie si tie o cusca de caine.In masina nu trebuie sa obti un bas cat mai liniar la aceste concursuri, ci trebuie sa obtii o cocoasa in raspuns cat mai mare in gama de frecvente unde testezi difuzorul.Asta se traduce printr-o cutie cu volum mare, chia rdublu sau triplu fata de Vas-ul difuzorului, acordata undeva sus, pe la frecvente peste 55 Hz. Link spre comentariu
stefanev Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Doar SPL nu distorsiunio curiozitate ... nu se iau in calcul si distorsiunile? asa bagi 10% distorsiuni, risti difuzorul, dar ai "SPL" mai mare ... Link spre comentariu
FIXVID Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 nare rost sa iei in considerare distorsiunile, ca oricum nu asculti nimic melodios :rock: nu e pericol pt difuzoare, testul tine cateva secunde Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 Nu e vb de distorsiunile amplificatorului ci de cele ale difuzorului...cred ca despre ele zicea vasile.Distorsiunile sunt un termen general.De exemplu daca ai 50% distorsiuni, adica peste semnalul tau sa zicem 50Hz mai aplici unul de freventa dubla si de aceeasi amplitudine nu risti sa arzi nici un difuzor. Problema apare doar cand amplificatorul intra in saturatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum