Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

competitie dBdrag vasile-blak

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Si pana la urma ce e asa de grozav un difuzor de 5MW daca are un randament prost ?Orice chinez daca se pune poate face un dizuzor de naispe mii de w, pune in bobina niste sarma de 10mm si poti sa-l bagi in orice priza sau chiar in mai multe odata :partyman: Cu putera aia faci un concert cu difuzoare bune si voi deabia sonorizati o masina :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

7

• Sharky

6

• radue

1

• Sandu_alex_999

1

Top autori în acest subiect

Difuzoarele cu care faci concert nu iti incap in masina. Eventual intr-un tir.Are randament prost pt ca e gandit sa mearga in cutii mici. Ca altii le folosesc in cutii mari e alta poveste.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Chestii astea mi se par niste fitze si omul cand nu mai are ce face cu banii isi trage in masina n alternatoare si boxe pe care nu le poate asculta la maxin :smt005

Sau e treaba aia... sa vada lumea ca trece manea pe drum ?

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

OkSe castiga bine la aceste concursuri ? vreau sa ma duc si eu cu trabantul echipat cu HP15W :partyman: Cu masinile de formula 1 unele idei testate pe aceste masini ulterior se pun in practica pe masinile consumer deci totusi are ceva utilitate.

Link spre comentariu

Si pana la urma ce e asa de grozav un difuzor de 5MW daca are un randament prost ?

Orice chinez daca se pune poate face un dizuzor de naispe mii de w, pune in bobina niste sarma de 10mm si poti sa-l bagi in orice priza sau chiar in mai multe odata :partyman:

Cu putera aia faci un concert cu difuzoare bune si voi deabia sonorizati o masina :smt006

Ai perfecta dreptate,oricum pe masinile in care se aude muzica de zici ca face cineva o sonorizare in aer liber scrie mare si cu vopsea rosie(un fel de a zice)Am lucrat nu stiu cati ani dincolo acum am venit in romania si ma plimb cu o masina fitoasa prin oras si ma dau mare!! ascult manele ca sa ma place fetele :smt043 :smt043 :smt042 sincer nu as da nici 10 milioane pe o astfel de sonorizare pt masina dar as da si 100 de milioane pe un echipament de sonorizat o sala sau un club ceva(stiu ca 100 mil sunt putini pentru asa ceva dar am dat un exemplu :weedman: ) :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări