Sharky Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Am rafturi intregi din aceasta revista. Au fost lasate de bunicul meu. Ar fi de interes? Nu doresc sa o vand, doar sa ma scap de ea. Evident, nu as da-o ca maculatura. Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Am avut si eu vreo 200 de numere din Magazin Istoric.N-am reusit s-o donez nimanui , in tara asta nimeni nu mai citeste.Incearca s-o donezi unei biblioteci publice. Link spre comentariu
George Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Si mie mi se pare o idee buna donarea acelor reviste catre o biblioteca judeteana, universitara etc. Mai demult, si eu am donat colectia completa a revistei Conex Club (1999-2006) Bibliotecii Judetene Constanta. M-am interesat inainte sa donez revistele si nu aveau niciun numar din acea revista. Link spre comentariu
stereobit Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Buna ziua, @ Sharky - Daca mai este valabila oferta, as fi interesat de reviste. Imi face placere sa lecturez reviste, carti despre istorie. Imi aminteste de conversatiile cu bunicii mei care citeau "Magazin Istoric" si de la care am "mostenit" cateva exemplare destul de zdrentuite. Din ce oras sunteti? Eu sunt din Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum