validae Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Normal ar fi să se oprească la atingerea temperaturii setate, fiindcă 27*C e prea mult.Vezi în manual dacă pe încălzire nu are reglaj termostatic, sau dacă trebuie sau se poate adăuga un termostat pe funcţia de încălzire. Link spre comentariu
hobbysat Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Am rezolvat. Am resetat telecomanda si A.C.-ul - la modelul meu combinatia este apasarea tastelor mode+turbo simultan pana se aude al doilea beep dupa circa 10 secunde. Acum pastreaza temperatura constanta. Link spre comentariu
florinellll Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Intre timp lucrurile sau mai schimbat Folosesc trei sisteme de aer cond pentru incalzire Eficienta foarte buna chiar si la - 10 grade Daca doriti detalii va stau la dispozitie Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Şi factura....cât e factura ? Parcă ,,dincolo,, era mai ieftin.... Dincolo fiind gazul... Link spre comentariu
Cortex Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 La mine ( brasov) e 0.24 lei kw de gaz 0.8 lei kw curent . Daca ai A/C cu cop bun , sigur iesi mai ieftim Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2022 Partajează Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 2 ore, Cortex a spus: La mine ( brasov) e 0.24 lei kw de gaz Inca e bine, la Iasi in functie de contract, poate fi si 0,33 lei/kw gazul. Adica l-au bagat in contract cu 0,3 lei/kw, acum cu compensarea au fost obligati sa se conformeze, si la o compensare de 0,027 lei/kw, au facut gazul din 0,3 in 0,33 lei/kw. Deci compensarea e fix pix, sau material electoral. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum