Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 ma poate ajuta cineva cu cate va indicatiireferitoare la aparatul asta? ....(nu stiu rusa deloc)mersi :rolleyes: Link spre comentariu
pisoiu Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 Ce zici daca ai pune si o poza de rezolutie cat mai mare? Poate mai sunt care stiu rusa, dar trebuie sa o vada intai.../pisoiu Link spre comentariu
SHONELU Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 e mai degraba vobuloscop . am lucrat cu asa ceva, cu ceva ani in urma . ce te intereseaza de fapt ? Link spre comentariu
Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 o sa pun azi o poza...ma intereseaza functiile butoanelor..intrari / iesiri, frecvente de lucru...adica un mic ghid de utilizare Link spre comentariu
Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 13, 2007 Partajează Postat Ianuarie 13, 2007 poze cu aparatul... Link spre comentariu
Vizitator serrie9 Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 m-a ajuta cineva?? :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2007 Partajează Postat Ianuarie 27, 2007 X1-43 este un vobuloscop analogic in banda 0,5...1250 MHz (in 2 subgame), dinamica 70dB si precizie +/-1,5 dB, numai ca ceea ce ai tu nu este complet. Aparatul se compune de fapt din doua blocuri, iar ce ai tu este numai blocul indicator, lipseste blocul de RF/generator ce include si generatorul de markeri si frecventmetrul (este identic ca si dimensiuni si tip de carcasa, doar ca arata altfel), pot fi utilizate numai impreuna si deci ce ai tu este inutil ca si aparat in sine. Gasesti aici http://www.cqham.ru/ftp2/x1-42.zip manualul de la X1-42 care este asemanator (difera numai indicatia care este numai liniara) dar oricum trebuie sa stii ceva rusa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum